Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi învestit astăzi în funcţie Ce avere are Eugen Bola, noul prefect al judeţului Constanţa (document)

ro

16 Nov, 2012 01:06 7115 Marime text
02_bola_prefect_eugen_bola.jpgGuvernul Ponta a hotărât, în şedinţa de miercuri, încheierea mandatului de prefect al lui Bogdan Huţucă şi numirea lui Eugen Bola în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa. Bola, care până la acest moment a fost şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, a fost numit prin detaşare, iar numirea are caracter temporar.

Amintim că mandatul lui Bogdan Huţucă a expirat pe 8 noiembrie. El fusese numit în funcţia de prefect al judeţului Constanţa prin Hotărârea de Guvern 411 din 8 mai, publicată în Monitorul Oficial al României pe 11 mai. Şi numirea sa a avut caracter temporar şi a fost făcută prin detaşare. Bogdan Huţucă se va întoarce la conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa.

În ceea ce-l priveşte pe Bola, el va fi învestit în funcţie astăzi, la ora 15.30, iar la eveniment vor fi prezenţi liberali constănţeni, directorii instituţiilor deconcentrate, precum şi şefi din Poliţie şi Jandarmerie, dar şi Cătălin Chiper, secretar de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Un prefect fără conturi în bănci

Ce avere şi ce interese are noul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa? Potrivit declaraţiei de avere depuse pe 14 iunie 2012, declaraţie disponibilă pe site-ul ITM, Eugen Bola deţine o treime dintr-un teren agricol în suprafaţă de 4,7 hectare, situat în comuna constănţeană 23 August, teren dobândit în 2001.

Noul prefect are, de asemenea, un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 195 metri pătraţi, dobândit în 1985. În ceea ce priveşte bunurile mobile, Eugen Bola deţine un autoturism Mazda, fabricat în 2007. Noul prefect de Constanţa nu are conturi şi depozite bancare. Are, în schimb, acţiuni la SC Transgaz SA.

Cât despre datorii, în declaraţia lui Eugen Bola figurează un credit contractat în 2009 la Piraeus Bank, în valoare de 25.000 lei, scadent în 2014.

La capitolul venituri, conform declaraţiei de avere, Eugen Bola a încasat în anul fiscal anterior completării declaraţiei, de la ITM, ca inspector-şef, un venit de 58.704 lei. Soţia sa, Carmen Bola, figurează cu un venit de 24.000 de lei, realizat ca profesor la Şcoala specială 1.

În declaraţia de interese a noului prefect, depusă de asemenea pe 14 iunie 2012, figurează calitatea sa de acţionar la SC Transgaz SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • camelia 17 Nov, 2012 06:01 Singurul GENTLEMAN din politica romaneasca !
  • adina 16 Nov, 2012 14:45 Dl Bola este un om adevarat .