Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valer Mureşan - „Nu colectăm deşeuri periculoase!"

ro

04 May, 2011 01:57 2359 Marime text
cap_2.jpgSocietatea Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu şi-a completat obiectul de activitate.

Potrivit Monitorului Oficial al Românei, Partea a IV-a, nr. 1525/29.IV.2011, Consiliul Local Mihail Kogălniceanu, în calitate de asociat unic al SC Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL, a hotărât completarea obiectului de activitate al societăţii cu cel privind colectarea deşeurilor periculoase.

Kogalniceanu_primaria.jpgPrimarul comunei Mihail Kogălniceanu, Iosif Valer Mureşan, a oferit câteva explicaţii referitoare la această modificare, menite să-i liniştească pe locuitorii comunei. Edilul a precizat că firma consiliului local nu se va ocupa nicidecum de colectarea deşeurilor periculoase, completarea obiectului de activitate fiind doar o formalitate în scopul avizării societăţii. „Suntem în curs de licenţiere a acestei societăţi la ANRSC (n.r. Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice), iar pentru obţinerea licenţei era nevoie de completarea obiectului de activitate cu acest cod. Este doar o formalitate. Vă daţi seama că numai pregătiţi de colectarea deşeurilor periculoase nu suntem. Noi colectăm doar deşeurile de la gospodăriile oamenilor", a precizat edilul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • daniel 04 May, 2011 07:44 De unde o scoate primarul p-asta cu obligativitatea trecerii acestui cod? cred ca ascunde ceva pentru viitor!