Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce lucrări de primăvară face primăria în vremuri de criză

ro

03 May, 2011 02:40 953 Marime text
Municipalitatea constănţeană a scos la licitaţie numai în ultimele zile câteva contracte pentru întreţinerea reţelei de irigat a oraşului, pentru vopsirea gardurilor de protecţie a spaţiilor vezi, dar şi pentru achiziţia de material pentru vopsirea stâlpilor tip Electrica şi RATC din municipiu şi din staţiunea Mamaia.

Pentru lucrările de reparare, vopsire şi înlocuire a gardului de protecţie a spatiilor verzi, municipalitatea este dispusă să dea 80.340,01 lei fără TVA firmei care se va încadra cel mai bine în cerinţele lor. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 9 mai. Contractul se va derula pe o perioadă de 30 de zile de la data semnării contractului. Cuantumul garanţiei pentru participare este de 1.606,8 lei. Perioada de valabilitate a garanţiei de participare este de 90 de zile.

Pentru contractul privind întreţinerea şi reparaţiile la reţeaua de irigat din municipiul Constanţa şi din staţiunea Mamaia, primăria este dispusă să dea 120.000 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor pentru această licitaţie va avea loc pe 28 aprilie, contractul urmând a se derula pe o perioadă de cinci luni. Contractul vizează realizarea de lucrări de întreţinere şi reparaţii la sistemul de irigat clasic, la sistemul de irigat automatizat, la sistemul de irigat automat Torro şi la sistemul de irigat semiautomat, conform specificaţiilor din caietul de sarcini.

Potrivit invitaţiei numărul 291894, primăria vrea să contracteze lucrările de vopsire a stâlpilor tip Electrica şi a celor RATC, dar şi a bordurilor din Constanţa şi Mamaia, pentru care autoritatea contractantă va pune la dispoziţia executantului materialele aferente execuţiei lucrărilor în valoare de 80.612.60 lei fără TVA. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 10 mai, la sediul primăriei, începând cu ora 13.00. Valoare estimată a contractului este ridicată la 177.323,1 de lei fără TVA, contractul urmând a se derula pe o perioadă de 30 de zile. Vor fi vopsiţi 9.555 de metri pătraţi de stâlpi şi 28.520 de metri pătraţi de bordură. Pentru achiziţia materialelor necesare vopsirii stâlpilor tip Electrica şi RATC precum şi a bordurilor de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi din Mamaia, primăria este dispusă să dea 80.612,6 de lei fără TVA. Ofertele pentru această licitaţie se vor deschide astăzi, de la ora 13.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii