Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cum s-au împărţit banii judeţeni Nicuşor a sărit din nou primăriile conduse de primari PDL (document)

ro

21 May, 2011 03:04 1806 Marime text
sume_cjc_consilieri_pdl.jpgAleşii judeţeni au aprobat în şedinţa de ieri şi proiectul privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 21% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2011.

Aşa cum ne-am obişnuit, şi acest proiect iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, sare din schema alocării de fonduri primăriile conduse de primari PDL. Singura comunitate condusă de un primar democrat-liberal inclusă pe listă este oraşul Hârşova, condus de edilul Tudor Nădrag, care, de altfel, a declarat în repetate rânduri că are o colaborare bună cu CJC.

Pentru susţinerea programelor cu finanţare nerambursabilă au fost alocaţi 1.559.869,84 lei, împărţiţi între zece comunităţi locale, toate conduse de primari PSD. Lista celor zece unităţi administrativ-teritoriale beneficiare la acest capitol poate fi vizualizată integral în Anexa I a hotărârii adoptate ieri, ataşată mai jos.

De asemenea, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură au fost alocaţi ieri 2.722.920 lei, distribuiţi către 23 de comunităţi locale din judeţ, majoritatea conduse de primari PSD. Şi această listă poate fi vizualizată în Anexa II a hotărârii CJC.

De precizat că cei şapte consilieri judeţeni PDL prezenţi la şedinţa de ieri a CJC s-au abţinut de la votul acestui proiect de hotărâre.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii