Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vosganian, in mijlocul liberalilor mangalioti (galerie foto)

ro

02 Nov, 2009 02:58 1729 Marime text
pnl.jpgPrezent în rândul liberalilor mangalioţi în cursul serii de sâmbătă, senatorul Varujan Vosganian, vicepreşedintele Biroului Permanent Central al PNL, a dorit să cunoscă problemele economice pe care Mangalia le are în acest moment.

Printre liberalii prezenţi la eveniment s-au aflat preşedintele PNL Constanţa, Deputatul Gheorghe Dragomir, liderul liberalilor mangalioţi, Viorel Oleniuc, Sorin Andrei şi Sorin Cucoranu, consilieri locali. Alături de aceştia s-au mai aflat mai mulţi agenţi economici subcontractori ai Daewoo Mangalia, care i-au prezentat liberalului problemele unităţii care asigură locuri de muncă pentru câteva mii de localnici.

Printre acestea au fost enumerate şomajul tehnic, listele cu viitorii angajaţi ce urmează să fie disponibilizaţi peste o lună, dar şi cum văd subcontractorii modalitatea de revenire a stabilităţii economice în această unitate. „Dacă Daewoo Mangalia îşi micşorează volumul de muncă şi face reduceri de personal, nu doar Mangalia va fi afectată, ci întreaga zonă a Dobrogei de sud-est", i-au spus senatorului liberal agenţii subcontractori.

Vosganian a părăsit întâlnirea susţinând ferm că, după ce „vom avea un Guvern, adică peste o lună sau două, parlamentarii constănţeni vor trebui să pună această problemă la nivel central".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Nov, 2009 10:45 LIBERALII LUNATICII, FRUMOSI SI INTELIGENTI SA-SI CAUTE O TARA DE CONDUS ...PE LUNA.
  • hasoty 02 Nov, 2009 10:52 nu stiu cum ,dar m-am saturat de acest vosganian,stiti cind m-a schirbit cel mai mult cind ne-a anuntat ca el vezi doamne a fost sef de promotie.Trebuie sa-l anunt ca toti sefi de promotie sint buni in cercetare si nu in alceva,de aceea ii sugerez sa ne lase in pace cu gogonariile lui precum caracteristica cu emanatiile de gaze si plata taxei de poluare(numai el a inteleso,normal ,este sef de promotie)si acuma chiar ca nu i-mi mai bat capul cu aberatiile acestui armean.