Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zanfir Iorgus, intalnire la Limanu si Pecineaga

ro

23 Feb, 2009 04:06 1198 Marime text
Deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş, a avut, la sfârşitul săptămânii, o întâlnire de lucru cu reprezentanţii administraţiilor locale din Limanu şi Pecineaga. Subiectul acestei întâlniri l-a constituit propunerea Guvernului României de modificare a Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006 şi a Legii serviciului de alimentare cu apă şi canalizare nr. 241/2006.

Întrucât deputatul Zanfir Iorguş este numit raportor al proiectului de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă 13/2008 pentru moficarea şi completarea Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006 şi a Legii serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006, activând în cadrul Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic, doreşte să se consulte cu toate administraţiile din localităţile pe care le reprezintă. La întâlnirea din Mangalia au fost prezenţi primarul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea, şi viceprimarul din Pecineaga, Georgeta Ioniţă, alături de un reprezentant al RAJA Mangalia.
Deputatul Zanfir Iorguş a promis tot sprijinul pentru proiectele acestor localităţi, în ceea ce priveşte reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi amenajarea unui sistem performant de canalizare. Totodată, deputatul zonei a solicitat primăriilor să îi prezinte proiectele de viitor ale localităţilor, astfel încât, la următoarele rectificări de buget, să includă pe lista amendamentelor finanţarea acestor proiecte.
Întâlniri similare de lucru vor avea loc în scurt timp, periodic, şi cu reprezentanţii autorităţilor locale din celelalte comune şi sate ale Colegiului 5.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii