Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Părinților de Îngeri a fost adoptată în Camera Deputaților

ro

14 May, 2024 14:53 694 Marime text
Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, a fost votat în unanimitate proiectul de lege privind instituirea Zilei Părinților de Îngeri, la inițiativa a doua deputate PSD.

La data de 15 octombrie, anual, experiențele părinților care și-au pierdut copiii vor fi comemorate la nivel național. Totodată, reglementarea prevede decontarea a 10 ședințe de consiliere psihologică pentru părinții de îngeri în primele 6 luni de la data decesului. Sprijinul transpartinic acordat acestei inițiative demonstrează o evoluție semnificativă în spațiul public românesc, evoluție pe care și inițiatoarea proiectului de lege o semnalează:
 
Proiectul de lege urmează să fie transmis spre promulgare Președintelui României, urmând ca aspectele normative secundare să fie asigurate de către Guvernul României pentru ca aceste sesiuni de terapie să se desfășoare în condițiile stabilite de către proiectul de lege.


Citește și

CNSAS anunță că a preluat documente create de fosta Securitate! Inclusiv de la Cabinetul lui Nicolae Ceaușescu (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii