Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alemannia sport café, proiecţii de meciuri şi terasă cu Internet (galerie foto)

ro

08 Jul, 2011 00:00 5171 Marime text
07072011484.jpgCafeneaua de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu nr 20, zona cap de linie Cireşica, este un loc creat special pentru iubitorii sportului rege, fotbalul. O puteţi repera cu uşurinţă, după culoarea galben intens a pereţilor exteriori.

În interior, pereţii sunt decoraţi cu steaguri şi peste tot sunt expuse diverse trofee şi cupe. Există mese cu scaune normale, dar şi canapele, pentru cei care doresc să stea mai relaxaţi la o cafea. Localul dispune şi de un videoproiector, un punct în plus faţă de alte localuri, atunci când vine vorba de vizionat meciul într-o atmosferă cât mai apropiată de cea de pe stadion. Cu toate că instalaţia de ventilaţie este expusă la vedere, se pare că nu prea face faţă fumului de ţigară în exces. Noroc că a venit vara şi Alemannia şi-a deschis şi terasa din faţa localului, cu mese din ratan şi blat de sticlă, adăpostite sub umbrele fără picior pentru un plus de spaţiu. Pentru cei care vor acces la Internet, acesta funcţionează perfect, chiar şi pe terasă.

Alemannia stă bine şi la capitolul meniuri, mâncarea fiind surprinzător de bună pentru un astfel de local. Omleta cu ciuperci costă în jur de 10 lei şi este delicioasă. O cafea costă 5 lei.

Cu servirea nu sunt probleme. Ospătăriţa este rapidă, amabilă şi mereu prin preajmă dacă ai nevoie de ceva. Este un restaurant perfect pentru microbişti, datorită videoproiectorului, cu preţuri mici şi mâncare bună. Nu este rău nici dacă mergeţi în timpul zilei pentru că nu sunt foarte mulţi clienţi şi puteţi bea liniştiţi o cafea, mai ales că puteţi beneficia şi de tot felul oferte avantajoase.

Alemannia primeşte 5 stele.

Localul funcţionează pe societatea SC HERR SOUND SRL, având ca asociaţi pe Lăcrămioara şi Florin Olteanu, aceştia fiind şi administratorii firmei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii