Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biliard, snooker şi darts Formula mai puţin câştigătoare practicată de „Shooters" (galerie foto)

ro

29 Jul, 2011 00:00 8878 Marime text
cap_3.jpgShooters este unul din puţinele cluburi de biliard din Constanţa şi printre singurele care au în dotare o masă de snooker

Pasionaţii de biliard ştiu bine că, în Constanţa, puţine sunt locurile unde pot practica acest sport, fapt ce a permis patronilor să se joace cu preţurile după bunul lor plac. Din fericire, „Shooters" nu se încadrează în această ultimă categorie.

Deşi are o locaţie de invidiat, pe bulevardul Mamaia nr. 121, în clădirea fostului Complex Mondial, clubul Shooters - Billiard & Snooker nu este atât de cunoscut precum rivalii săi din domeniu. La ora 18, când, de obicei, se dă startul în maratonul ieşirilor în oraş, localul părea părăsit. Firma ascunsă de copacii din faţă şi uşa care nu sare deloc în evidenţă i-ar putea descuraja pe mulţi să-şi încerce aici norocul la bila opt. Urcuşul până la localul propriu-zis este, el însuşi, o adevărată aventură, şi spun asta pentru că scara spirală, îngustă şi destul de întunecată, te duce cu gândul mai mult la o Casă a Groazei decât la un club care să găzduiască un sport atât de elegant. Aparenţele înşeală... După câteva trepte urcate cu sfială, veţi vedea că pereţii sunt pictaţi cu tot felul de desene haioase din lumea biliardului, iar, la sfârşitul acestei călătorii încrâncenate, veţi fi surprinşi de o terasă spaţioasă, plăcut amenajată şi cu o privelişte frumoasă.

Spaţiul clubului propriu-zis este extrem de generos. Nouă mese de biliard, plus o masă de snooker, sunt amplasate ingenios, astfel încât jucătorii să nu fie jenaţi de cei aflaţi la masa alăturată, şi un panou de darts. Dacă veniţi aici cu prieteni mai puţini pasionaţi de astfel de jocuri, barul are şi trei mese la care aceştia pot să bea liniştiţi o cafea. Preţurile nu sunt tocmai mici, dar, în orice caz, cu mai puţine zerouri decât în celelalte localuri de gen. Cu 8 lei, puteţi cumpăra un frappe, sucurile din gama Coca Cola costă 5 lei, iar un Carlsberg, 6 lei. Meniul conţine şi câteva gustări, iar sandwichurile costă între 3 şi 10 lei, în funcţie de conţinut.

Pentru o oră la masa de biliard, de luni până vineri, până la ora 17.00, plătiţi 16 lei, iar după această oră, tariful se ridică la 19 lei. Pentru masa de snooker, ora costă 21 de lei până la ora 17.00, iar, după aceea, preţul urcă la 26 de lei. Panoul de darts poate fi închiriat cu 15 lei, indiferent de oră. În week-end, se aplică preţurile de seară. Clienţii fideli pot opta pentru un abonament de 50 de lei pe an, pe baza căruia vor beneficia de tarife speciale: până la ora 13.00, vor plăti 9 lei pentru o oră de billiard, de la ora 13.00 până la ora 17.00 vor plăti 12 lei, iar după această oră, 15 lei, la fel ca şi în weekend, pe toată perioada zilei.

„Shooters" funcţionează pe societatea Everglade SRL, avându-i ca asociaţi şi administratori pe Dan Lucian Catrinoiu şi Cosmin Catrinoiu. Primul dintre aceştia este cunoscut în Constanţa, în rândul jucătorilor de billiard şi a participat la mai multe competiţii de amatori şi de profesionişti. Localul pe care îl administrează organizează anual cupe de biliard.

„Shooters" primeşte trei stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii