Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BT Cafe. Cu cine faceţi... clubbing? (galerie foto+document)

ro

23 May, 2011 00:15 5515 Marime text

cap_4.jpgCând vine vorba de promovare, fie că discutăm despre un produs, pachet de servicii sau pur şi simplu promovare a imaginii companiei, firmele se întrec în metode care mai de care mai originale, unele mai inspirate, altele mai puţin, în final, tot clientul fiind cel care alege dacă va încerca sau nu produsul respectiv sau dacă firma care îi oferă serviciile merită sau nu încrederea sa. De la această regulă nu fac excepţie nici instituţiile bancare, acestea la rândul lor folosind metode mai mult sau mai puţin ortodoxe.

Probabil că vă întrebaţi ce caută o disertaţie despre marketing, bănci şi toate celelalte la rubrica restaurante şi baruri. Ei bine, pentru că barul despre care urmează să citiţi în continuare este exact o iniţiativă de tipul celor descrise în introducere. BT Cafe este un lounge club cafe situat pe bulevardul Tomis nr. 57, lângă Grand, şi a fost conceput iniţial pentru a fideliza clienţii unei cunoscute instituţii bancare, şi anume Banca Transilvania, de unde şi iniţialele BT. Din cafeneaua bancară deschisă în anul 2005 se pare că nu a mai rămas însă mare lucru. În afară de nume şi logo-ul băncii, nimic nu mai sugerează că respectivul local a avut vreodată o legătură cu conceptul iniţial de „banking cafe". Acum, în spaţiul unde odinioară oamenii de afaceri se relaxau la o cafea în timp ce urmăreau cotaţiile bursei, am descoperit un soi de cafenea-club glamour, cu tentative de local „de fitze", afumat, murdar şi gălăgios. Presupun că, undeva pe drum, conceptul de banking cafe a fost abandonat în favoarea mult mai popularului „clubbing" cafe, iar cafeneaua sobră de altădată a fost redecorată potrivit ultimelor tendinţe în vogă. Canapelele sunt atât de moi încât îţi creează disconfort. Muzica de club duduie la un nivel sonor deranjant, şi asta încă de la primele ore ale dimineţii. Clientela obişnuită a localului o alcătuiesc tinerii, care dansează în BT Cafe pe ritmuri de house.

Pentru mine rămâne o enigmă asocierea numelui instituţiei bancare cu actualul club BT Cafe. La fel ca şi enigma absenţei bonului fiscal pe care l-am solicitat după ce am achitat 4 lei pentru o cafea. Explicaţia a fost simplă: casa de marcat rămăsese fără... hârtie!

BT Cafe funcţionează pe societatea SC Bulevard International SRL, administrată de Dominic Maricel Ciobotaru, acesta fiind şi unic asociat.

BT Cafe primeşte 2 stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • figarou 22 May, 2011 23:45 cam dura prezentarea, putin cam exagerat cu disconfortul. una bucata steluta din partea unui client fidel :)