Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câini şi pisici pe terasa restauratului Rustic (document)

ro

18 Sep, 2010 00:00 6300 Marime text

6_rustic_1.jpgProbabil sunt puţine persoane care nu ştiu de restaurantul Rustic. Este situat pe bulevardul Tomis nr 305, în cartierul Tomis Nord. Este în acest loc de foarte mulţi ani şi a trecut prin diverse schimbări.

Astăzi a ajuns unul din puţinele restaurante în care poţi petrece în adevăratul sens al cuvântului. Mai ales că este tradiţional românesc şi, din punct de vedere al amenajării, respectă acest lucru. În interior este un salon mare, cu multe ornamente tradiţionale şi suficient de multe mese, dar şi un spaţiu lăsat special pentru ca oamenii să poată dansa. Au muzică live, în special în weekenduri, când se încinge atmosfera şi majoritatea clienţilor ies la dans.rustic_2.jpg Este una dintre puţinele formaţii pe care le-am auzit eu şi care mi-au lăsat o impresie foarte bună. Oamenii ăia chiar ştiu să cânte. Când spuneam că se încinge atmosfera, mă refeream şi la faptul că este foarte cald atunci când este aglomerat. Nu este plăcut, dar dacă intri în horă, nu prea îţi mai pasă. Vara este amenajată şi o terasă unde este ceva mai răcoare, doar că este lângă bulevard şi sunt foarte mulţi câini şi pisici care se plimbă printre mese în aşteptarea clienţilor cărora li se face milă şi le aruncă ceva de mâncare. Fiind un restaurant cu specific românesc, meniul este plin de preparate tradiţionale. Nu sunt foarte ieftine, dar sunt delicioase şi asta face ca preţul să nu mai conteze aşa de mult. Vă recomand tochitura dacică pentru care plătiţi  20 de lei, dar nu o să vă pară rău că daţi aceşti bani. Doar că aveţi destul de aşteptat până să vină comanda. La începutul meniului îşi cer scuze pentru eventuala întârziere a preparării, dar nu spun nimic de cât de încet se mişcă ospătarii. Chiar dacă sunt amabili şi bine pregătiţi, de-abia vin la masă. Am aşteptat aproape o oră de când m-am aşezat până când mi-a fost adusă tochitura. Nu este un local în care să mergi să mănânci ceva rapid.

Restaurantul funcţionează pe societatea Davi Ex-Com Company SRL, administrată de Dumitru Marin, care mai este implicat în Silver Trading SRL, Alpha Sound Production SRL, Sera Beach Holiday SRL şi Music Box SRL.

stele_rustic.jpgRustic primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă nu ar fi fost probleme cu căldura şi animalele de pe terasă.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii