Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captain Cook printre morminte (document)

ro

11 Aug, 2010 20:00 6430 Marime text

captain_1.jpgNu este un local excelent, dar nu îţi pare rău dacă mergi să mănânci ceva sau să fredonezi o melodie alături de prieteni şi de formaţia Kr'Em, gazda karaoke party.

Captain Cook este un pub situat pe Aleea Dispensarului, în sensul giratoriu de la Cireşica. Este destul de mare şi împopoţonat. Se vede de afară că totul este îngrămădit. Chiar dacă elementele decorative (corăbii, statuete) sunt frumoase, parcă nu ai unde să te aşezi. Mesele sunt la o distanţă foarte mică una de cealaltă, nici nu-ţi vine să crezi că ospătarul are loc să treacă. Fiind vară, au amplasat şi o terasă destul de mare în faţa localului. Mesele sunt la fel de înghesuite, dar parcă este ceva mai lejer spre deosebire de interior. Din păcate, acea zonă este destul de circulată şi este imposibil să nu fii deranjat de maşini şi claxoanele acestora. Cu preţurile stau destul de bine. Cu 20 de lei mănânci bine şi destul de mult. Nu este cea mai bună mâncare de care am dat eu, dar nu te poţi plânge. Mie mi-au plăcut mult preparatele mexicane, sunt delicioase şi nici foarte scumpe. Cu servirea sunt probleme atunci când este aglomerat. Ospătarii îşi fac cu greu loc printre clienţi şi mese, dar nu aştepţi enorm de mult. Sunt amabili şi prietenoşi, aşa că nu te poţi supăra foarte tare. Un alt Captain Cook este şi în staţiunea Mamaia, în zona butoaie. captain_2.jpg

Este foarte asemănător cu acesta din oraş, doar că este aproape de mare şi vara se mută toată distracţia acolo. Îmi place faptul că nu este un restaurant clasic şi că vrea să iasă în evidenţă cu tot felul de evenimente. Aşa că atunci când îţi vine pofta de cântat şi este vineri, trebuie să ajungi în Captain Cook la karaoke party (acum la cel din Mamaia, la iarnă la cel de la Cireşica). Nu este un local excelent, dar nu îţi pare rău dacă mergi să mănânci ceva sau să fredonezi o melodie alături de prieteni şi de formaţia Kr'Em, gazda karaoke party.

Pub-ul funcţionează pe societatea Renasio SRL, administrată de Eugen Ene, care se mai ocupă de Eldo-Service SRL, Europrest SRL, Extravacanţa SRL şi Extravacanţa Land SRL. Interesant este că, printr-un contract de asociere cu Primăria Constanţa, societatea Eldo-Service SRL se ocupă de cimitirele din Viile Noi şi Anadalchioi.

stele_captain.jpgCaptain Cook primeşte trei stele. Am scăzut două din cauza meselor mult prea înghesuite, care afectează şi servirea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • smiley 15 Aug, 2010 02:11 Captain Cook Mamaia ,o locatie de vis pe malul marii. Mancarea mexicana ,bine preparata te face sa revii in locatiile Captain Cook. Referitor la petrecerile de vineri seara ...oameni se simt ca intr-o familie ...toti se cunosc intre ei si cand se vad zambetele de pe fata prind culoare . Felicitari domnului Eugen pentru cea ce a creat in orasul Constanta!
  • baby 12 Aug, 2010 11:03 Captain Cook este unul dintre putinele locuri unde te simti ca la tine acasa...Poti manca, canta, dansa fara sa fii deranjat de fite si pipitze.Nota 10 pentru local si nota 20 pentru formatia K`REM