Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crema bucătăriei Restaurante cu specific internaţional, italian şi libanez, la Phoenicia Holiday Resort (galerie foto)

ro

29 Aug, 2011 00:00 5169 Marime text

cap_3.jpgConstănţenii care vor să diversifice meniul, dar şi locaţiile unde iau, de obicei, masa, trebuie să ştie că, la ieşirea din staţiunea Mamaia, spre Năvodari, sunt amenajate trei restaurante reunite în acelaşi complex, Phoenicia Holiday Resort. Bucătarii, specialişti în preparate româneşti şi internaţionale, pot satisface până şi gusturile celui mai pretenţios client, şi asta pentru că fiecare restaurant are specificul lui.

Pentru constănţenii care apreciază, în egală măsură, o mâncare franţuzească şi o masă în stil asiatic, restaurantul internaţional este ideal - meniul include cele mai cunoscute şi apreciate preparate din graniţele Europei şi nu numai. În imediata apropiere, se află o locaţie bazată pe bucătăria libaneză, pe care o recomand în special celor cărora nu le este frică să încerce arome noi şi combinaţii inedite de ingrediente. Mobilierul, decorul, toate se potrivesc perfect peisajului oriental, cu atât mai mult dacă, după masă, alegeţi să vă relaxaţi cu o cafea la nisip şi o narghilea aromată, într-un foişor „tapetat" cu perne.

phoenicia__14_.jpg

Aşa cum era de aşteptat, nu a fost uitată cea mai populară bucătărie din Europa. Restaurantul cu specific italian, „Savore di Mare", este amplasat direct pe plajă şi, mai mult decât atât, localul este despărţit în două de o piscină, care se completează perfect cu un cocktail exotic. Meniul include diverse preparate, de la antreuri, la paste, pizza sau deserturi speciale, precum Crema catalana, Panna cotta sau Tiramisu. Preţurile, pe de altă, parte, sunt în totalitate româneşti. Spre exemplu, o porţie de Filetto di maiale con funghi porcini, în traducere cotlet de porc cu ciuperci de pădure, costă 28 de lei, la fel ca Filetto di maiale con limone, adică un cotlet de porc cu sos de lămâie. Pizza costă între 14 şi 32 de lei, iar salatele, în porţii consistente, nu depăşesc 16 lei. Restaurantul oferă şi meniuri pentru copii, care costă 18 lei şi includ Pizza al prosciuto cotto şi Palina di gelato sau Lasagna, Cottoleta milanesa di pollo, Insalata verde şi acelaşi desert ca la prima variantă, Palina di gelato. Pentru 34 de lei, puteţi comanda Meniul zilei, cu paste la felul întâi, un preparat de bază de carne plus garnitură şi desert. Băuturile au, şi ele, preţuri rezonabile: un espresso costă şase lei, la fel şi un suc sau un ceai cald, un cappucino, opt lei, iar un latte machiatto sau o cafea în trei culori costă nouă lei.

Phoenicia Holiday Resort aparţine grupului Phoenicia Hotels&Resorts şi a fost inagurat în 2010, fiind cel mai mare complex de vacanţă din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii