Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edi Cafe, cu surprize Cele mai mici preţuri din oraş... doar pe hârtie! (galerie foto)

ro

25 Aug, 2011 20:00 8014 Marime text

restaurant_edi_7.jpgClădirea care adăposteşte Edi Cafe nu scapă privirilor niciunui trecător. Impunător, frumos amenajat, cel puţin aşa cum pare de la distanţă, imobilul este situat pe Bulevardul Ferdinand nr. 97 A, peste drum de Spitalul de Boli Infecţioase. Pe măsură ce te apropii însă, cafeneaua îşi schimbă, treptat, înfăţişarea şi, din păcate, într-un mod deloc plăcut.

Dacă de departe arată ca un local de fiţe, ei bine, în realitate, spaţiul nu este altceva decât un bar ca oricare altul, prăfuit, cu frigidere amplasate fără pic de simţ al esteticului şi lăzi de bere aruncate una peste cealaltă, în văzul tuturor. Pe trei dintre laturile clădirii sunt geamuri mari, care ar oferi un peisaj plăcut dacă nu ar fi acoperite de un soi de perdea din aţe şi câteva luminiţe rămase, probabil, de la Crăciun. Colac peste pupăză, uşa pe care eşti rugat să nu o laşi deschisă, pentru că „localul este dotat cu aer condiţionat", nu vrea să stea neam închisă, nici după încercări repetate, timp în care îţi înfigi nervii în clanţa nărăvaşă.

Mai ieftin ca la noi nu găsiţi

Meniul oferă o surpriză plăcută, pentru că preţurile, trebuie să recunosc, sunt printre cele mai mici din oraş. O bere Bergenbier, de exemplu, costă 3,5 lei, un Beck's sau Ursus costă 4,5 lei, sucurile sunt cinci lei, la pet de jumătate de litru, cocktail-urile non alcoolice sunt opt lei, iar cele cu ceva alcool costă zece lei. Dacă aveţi chef de o gustare, la bar găsiţi alune şi cornuri, la trei lei, şi sandwichuri, care costă opt lei. Fumătorii nu au fost nici ei uitaţi... şi aici vine marea surpriză. Un pachet de ţigări costă, în meniu, 9,9 lei, doar că pe nota de plată apare preţul lor real, adică 11,9 lei. Pentru cafea şi produsele de acest gen, există un meniu separat, cu poze care i-ar face pe pofticioşi să comande fără limită, cu frappe-uri cu biscuiţi, bucăţi de ciocolată şi tot soiul de detalii, la preţuri, la fel, acceptabile. Spre exemplu, un cappucino cu spumă de lapte costă cinci lei, iar un choco ice este opt lei doar că, din nou surpriză, poza nu prea are de-a face cu realitatea. Iar gustul băuturilor nu sunt nici el aşa cum v-aţi putea închipui.

Edi Cafe funcţionează pe societatea Edico Market SRL, avându-l ca unic acţionar şi administrator pe Cătălin Dardac.

Edi Cafe primeşte două stele.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii