Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fashion Cafe, o cafenea în pas cu moda (galerie foto+document)

ro

25 May, 2011 00:25 8792 Marime text

cap_4.jpgSe pare că în ziua de azi doar simpla asociere a cuvântului magic „fashion" cu orice alt obiect, subiect sau persoană este suficientă pentru a garanta acestuia succesul necondiţionat. Şi, deşi nu am întâlnit încă un „Fashion Kebab", am convingerea că e doar o chestiune de timp... În cazul de faţă, discutăm despre Fashion Cafe, un cafe-lounge-bar, de pe bulevardul Mamaia 324, care funcţionează la parterul unei clădiri din complexul Coralia, aproape de hotelul Parc din staţiunea Mamaia. Accesul este rapid şi facil, iar maşina o puteţi lăsa în parcarea complexului. Fashion Cafe este o cafenea mică şi cochetă, fără să exagereze cu amenajarea interioară pe tema „fashion". Mobilier wenge, fotolii din piele (probabil artificială), colţare şi canapele confortabile, dotate cu pernuţe. Pereţii sunt decoraţi cu un tapet crem deschis, iar pe jos o mochetă, pe vremuri roşie. Şi, deşi atunci când am intrat în bar, personalul doar ce terminase de aspirat mocheta, petele de băutură încă mai erau prezente. Nu prea „fashion".

Aluzii la tematica barului găsim însă chiar şi în design-ul meniului. Este „fashion" un mod de a spune „exagerat de scump"? De cele mai multe ori, da. Din fericire, în cazul lui Fashion Cafe, înseamnă doar scump, fără a fi exagerat. Cafeaua şi ciocolata costă 10 lei, ceaiurile - 8 lei, cocktailurile - în jur de 15 lei, băuturile alcoolice - 10 lei 50 de ml. „Fashion" înseamnă obraz subţire, iar acesta cu cheltuială se ţine. Preţurile nu au fost niciodată un obstacol pentru clienţii Fashion Cafe, acesta devenind rapid un bar „la modă". Localul este potrivit pentru party-uri private, iar săptămânal se organizează seri karaoke. Fashion Cafe este un loc în care te simţi bine, asculţi muzică şi bei o cafea într-o atmosferă relaxantă.

fashion_cafe_2.jpgE bine să menţionez că localul eliberează şi bonuri fiscale, dar numai la cererea clientului!

Fashion Cafe primeşte 3 stele.

Fashion Cafe funcţionează pe firma SC Fashion club cafe M&M SRL, în care sunt asociate Irina-Giela Popescu şi Anamaria Negreanu, acestea ocupând şi funcţiile de administratori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 25 May, 2011 20:07 Barul este cu stil si clentii la fel.Meniul de bauturi este pt toate buzunarele si numai cu bauturi fine! Sunt un client fidel si multumit!
  • Ileana 25 May, 2011 19:20 Va multumim atat pentru aprecieri cat si pentru micile critici. Va mai asteptam