Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fibonacci, un restaurant simplu şi puţin cam scump

ro

01 Feb, 2012 03:10 6239 Marime text

Fibonacci_exposure.jpgRestaurantul Fibonacci este situat pe strada Smârdan nr. 12, aproape de intersecţia cu strada Mircea cel Bătrân. Este o clădire micuţă şi frumos aranjată, imposibil de neobservat. Interiorul merge pe aceeaşi temă simplă şi frumoasă. Este un bun exemplu că un restaurant nu trebuie să aibă prea multe decoruri, simplitatea poate face un loc să arate extraordinar. Ospătarii sunt foarte amabili, te întâmpină la intrare, te conduc la masă, sunt rapizi şi îţi deschid şi uşa la plecare. Observ din ce în ce mai multe localuri cu o astfel de servire, ceea ce este foarte bine.

Fibonacci1_exposure.jpgPreţurile, aşa cum mă aşteptam, sunt măricele. Pentru cam orice porţie de mâncare trebuie să scoateţi din buzunar peste 20 de lei. Dar merită fiecare bănuţ dat. Şi aveţi de unde alege: cheeseburger, pizza, paste, tot felul de preparate din porc sau pui care vă lasă gura apă. Pentru desert vă recomand o porţie de cheese cake. Costă 12 lei şi nu o să vă pară rău. Este cel mai bun cheese cake mâncat de mine în oraş. Băuturile sunt ceva mai ieftine. Pentru un suc plătiţi cinci-şase lei, pentru o cafea cam tot atât. Într-un fel, compensează cu preţurile de la mâncare.
Vă recomand cu mare căldură acest local, mai ales că se apropie Sfântul Valentin şi poate nu aveţi idee unde să mergeţi cu persoana iubită.
Potrivit Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea Criaflor Royal SRL, de care se ocupă Cătălin Marian Ghiţă şi Florin Caraiorgu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii