Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Green, un restaurant de „duzină“ (document)

ro

23 Sep, 2010 00:00 3339 Marime text
green_1.jpgEste un restaurant modest, cu preţuri mici şi mâncare destul de proastă. Nu este genul de loc în care să mergi pentru a lua masa. Sunt multe alte localuri în jur unde poţi face asta.

Restaurantul Green este situat pe strada Cişmelei nr. 6, în zona Tomis Nord. Nu iese cu nimic în evidenţă. Este o clădire ascunsă printre copaci, cu o mică terasă în faţă, pe care nu o recomand pentru că este pe trotuar şi foarte aproape de stradă. Eşti deranjat de maşini, dar şi de pietoni. Interiorul este destul de spaţios, cu foarte multe mese în centru şi canapele pe margine. Nu este un loc tocmai bun în care să mergi pentru a te relaxa pentru că sunt mulţi clienţi atât ziua, cât şi seara şi se creează o atmosferă cam haotică. Preţurile nu sunt mari. Pot spune că sunt normale pentru un restaurant de genul acesta. Cu 20 de lei poţi mânca şi bea ceva. green_2.jpgPlus că au tot felul de oferte destul de avantajoase. Între 9.00 şi 13.00 primeşti două cafele pentru cinci lei. Un mare minus al restaurantului este faptul că totul se mişcă în reluare. Ospătarul vine foarte greu la masă, iar pentru comanda de la bucătărie ai mult de aşteptat. Pentru un bulz dobrogean am stat cam 40 de minute. Este genul de loc în care mergi să mănânci doar pentru a pierde timpul. Şi când vine mâncarea, ai parte de o surpriză neplăcută. Acel bulz este oribil. Se pune foarte multă smântână, care se topeşte pe mămăliga încinsă, şi iese un fel de ciorbă stricată. Dar îmi place acest restaurant pentru că este singurul din oraş, din câte ştiu eu, unde se găseşte ciorbă rădăuţeană. Păcat că nu au tot timpul şi îţi trebuie puţin noroc pentru a mânca o porţie. Este un restaurant modest, cu preţuri mici şi mâncare destul de proastă. Nu este genul de loc în care să mergi pentru a lua masa. Sunt multe alte localuri în jur unde poţi face asta.

Restaurantul funcţionează pe societatea Verde SRL, de care se ocupă Lăcrămioara Olteanu, Renata Mihaela Nicolaescu şi Sandu Moise. Lăcrămioara mai este implicată în Herr Sound SRL.

stele_green.jpgGreen primeşte trei stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dany 01 Oct, 2010 08:56 Ciorba radauteana se poate servi si la Casa Angelli de pe str.BUCURESTI
  • fara nume 23 Sep, 2010 17:13 cele mai proaste review-uri!!