Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un motiv pentru care să nu vizităm restauratul Colonadelor

ro

06 Jan, 2012 12:22 5648 Marime text

colonadelor1.jpgPe la restaurantul Colonadelor am mai trecut şi nu a fost tocmai plăcut, în principal din cauza servirii.

Acei ospătari trecuţi de 30 de ani nu sunt chiar cei mai plăcuţi şi serviabili. Ba mai mult, umflau şi notele de plată, un lucru nu tocmai frumos din partea lor. Totuşi, mergeam acolo datorită terasei care a rămas la fel de superbă. Orientată spre port, plină de plante si mini fântâni arteziene, este un loc în care merită să mergi măcar o dată. În această perioadă, cu frigul care ne bate la uşă, nu prea mai are rost. Sper doar să treacă repede perioada friguroasă. Mai mergeam acolo şi pentru mâncarea bună pe care o ofereau. Ciorba de burtă era foarte cunoscută în oraş şi încă mai este la fel de bună. O cam strică bucăţile mari de burtă pentru care ai avea nevoie de cuţit şi furculiţă pentru a le mânca, dar ca şi gust, extraordinar. Din păcate se pare că nu s-au gândit şi la preţ. Într-o perioadă în care mai toate restaurantele vin cu tot felul de oferte avantajoase, ei s-au gândit să le mărească. Nu este o decizie tocmai înţeleaptă din punctul meu de vedere. Pentru o ciorbă de burtă, spre exemplu, cu mujdei, smântână şi chifle, trebuie să plăteşti cam 15 lei. Un preţ mult prea mare ţinând cont că în alte locuri pot mânca felul întâi, felul doi şi desert. Încet încet se duc cam toate motivele pentru care mergeam acolo. A rămas doar terasa care funcţionează vara, în rest bine că sunt multe alte localuri din care putem alege.

colonadelor2.jpgConform registrului comerţului, restaurantul Colonadelor funcţionează pe societatea Colonadelor Internaţional SRL, administrată de cunoscutul Nicolae Terzi. Asociat în această societate mai este şi Aurica Uzun. De astă vară, pe aceeaşi societate funcţionează şi hotelul Victory din staţiunea Mamaia. Fiul lui Nicolae, Stelian, se ocupă de restaurantul La Dolce Vita de pe bulevardul Mamaia nr. 271, vis-a-vis de liceul Energetic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii