Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kuydo Coffee & Lounge, afacerea familiei Carapiti (document)

ro

26 May, 2011 02:34 9290 Marime text
kuydocafe1_2.jpg

Se întâmplă destul de rar să întâlneşti două cafenele la aceeaşi adresă, încercând să atragă fiecare partea sa de clienţi, mai ales atunci când discutăm despre localuri cu pretenţii. Kuydo Coffee & Lounge este „fratele siamez" al barului Fashion Cafe, de care este lipit, la propriu. Faptul că împart aceeaşi adresă, bulevardul Mamaia 324, nu înseamnă automat că au acelaşi mod de prezentare. Kuydo Cafe este un pic mai sobru, mai orientat către clientela de tip business. Mobilierul seamănă foarte mult cu cel din Fashion Cafe la capitolul design, singura diferenţă fiind paleta de culoare aleasă pentru fotolii şi canapele, acestea fiind de culoare crem.

KUYDOCAFE1_1_2.jpg Aici lipsesc pernuţele simpatice de pe canapele. Kuydo Cafe este dotat cu Internet wireless, pentru cei care doresc să navigheze pe net în timp ce îşi beau cafeaua. Faptul că la televizoarele din dotarea barului se difuzează un canal de ştiri este un argument în favoarea orientării business a acestei cafenele. Localul este curat şi elegant, aerisit. Preţurile sunt acceptabile pentru un local de acest gen. Poţi bea o cafea cu 5,5 lei, iar cea mai ieftină bere costă 7 lei. Cocktailurile sunt în jur de 15 lei.

Localul este potrivit întâlnirilor de afaceri sau întâlnirilor cu prietenii, cu care puteţi viziona împreună un meci de fotbal. Kuydo Cafe şi-a construit o bază solidă de clienţi fideli, pe care din când în când îi mai împarte cu Fashion Cafe.

KUYDOCAFE_2.jpgFaptul că a trebuit să alerg după bonul fiscal, (lucru care mi se întâmplă din ce în ce mai des în ultima perioadă), este un punct în minus pentru Kuydo, care primeşte 4 stele.

Kuydo Coffee & Lounge funcţionează pe societatea SC Valgab Paty SRL, în care sunt asociaţi Gabriel-George Carapiti şi Valentina Carapiti, soţia lui Tănase Carapiti, comisar la Garda Financiară. Valentina Carapiti ocupă funcţia de administrator în cadrul SC Valgab Paty SRL şi mai este implicată şi în societăţile SC Siro A.V.G. SRL şi SC Soliocara SRL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii