Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Espanola, un restaurant cam scump pentru Constanţa

ro

23 Dec, 2011 00:00 5285 Marime text

LaEspanola.jpgAvând deja câteva restaurante cu specific şi fiind un oraş dintr-o ţară latină, aveam nevoie de un local spaniol. Un loc în care să mergi şi să încerci diferite preparate din peninsula Iberică. De curând, a apărut La Espanola, un restaurant cu specific spaniol. Este pe strada Ştefan cel Mare nr. 17, în locul unde a fost şi Mons Pub, despre care am mai scris.

Locul a rămas la fel de mic, dar s-au făcut destul de multe modificări. Au apărut diverse ornamente care te duc cu gândul la Spania, printre care un taur enorm pe unul dintre pereţi. Nu spun că este aranjat rău, dar parcă îi lipeşte ceva. Stai la masă şi te simţi urmărit, parcă faci parte dintr-un film de groază şi urmează să se întâmple ceva nu prea plăcut. Poate este de vină lipsa clienţilor, sâmbătă seara fiind doar două mese ocupate. Nici preţurile nu-i prea ajută să atragă clienţi. Cu toate că majoritatea ingredientelor sunt aduse tocmai din Spania, parcă preţurile anumitor preparate sunt exagerate. Nu prea aş da 50 de lei pentru o paella şi o sangria. Una peste alta, merită să încercaţi măcar o dată acest restaurant. Vă recomand crema de zahăr ars, care costă 12 lei, şi un pahar de sangria, care ajunge la 8 lei.

Conform Registrului Comerţului, localul funcţionează pe societatea Galilea Investment SRL, de care se ocupă Martinez Eguizabal Jose Maria, Ablachim Dogan şi Leila, Bermejo Martinez Maria Blanca, Apti Turgal şi Bactali Nadir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Expert. 10 Feb, 2012 12:40 La Espanola este un restaurant rafinat dotat cu vinuri de inalta calitate si platouri excelente. Va recomand sa mergeti,eu am fost acum 2 zile si vreau sa va spun ca preturile nu sunt asa de mari cum se prezice in material.