Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor Constantinescu, vecin cu Patrunjelu

ro

22 Jul, 2010 00:00 4979 Marime text

p1-patrunjelu.jpgstele_patrunjelu.jpg

 

 

Restaurantul La Pătrunjelu este situat pe strada Mihai Eminescu nr. 2, vis-a-vis de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în vecinătatea vilei Smaranda unde locuieşte Nicuşor Constantinescu.

Poate unii dintre voi îl ştiţi de când era lângă liceul Mircea cel Bătrân sau în incinta hotelului Palace. În actualul loc funcţionează de anul trecut. Este o clădire mare, dar restaurant este doar la parter. Deasupra au aranjat o pensiune mică şi frumuşică. Design-ul interior al localului este simplu, dar foarte primitor. Culorile sunt calde şi se îmbină perfect. Nu vă aşteptaţi la ceva extraordinar, dar să ştiţi că este plăcut să „pierzi“ timpul acolo. Pentru că este vară vă recomand terasa, dar doar pentru privelişte. Nu şi-au dat interesul să o aranjeze, cu toate că au un spaţiu generos. Doar au pus câteva mese lungi din lemn, băncuţe şi umbrele şi gata, au terminat. Este păcat, se putea face mult mai mult. Dar în momentul în care vezi Marea Neagră, plaja Modern şi o parte din oraş, nu-ţi mai pasă unde şi pe ce te-ai aşezat. Este pur şi simplu minunat să admiri o asemenea privelişte în timp ce bei o limonadă şi mănânci ceva. Preţurile sunt mai mult decât acceptabile. Te costă patru, cinci lei o cafea, tot atât o apă. Mâncarea este ieftină, cu maximum 20 de lei mănânci pe săturate.

p8-patrunjelu_2.jpg

După ce că preţurile sunt mici, mai au şi oferte atrăgătoare: cu 12 lei primeşti felul întâi şi felul doi. Mai ieftin ca la fast food-uri, dar mult mai sănătos.

Şi să nu aveţi impresia că mâncarea nu este bună, doar pentru că nu este scumpă. Doar mergeţi acolo şi vă veţi convinge cât de gustoasă este. Servirea nu excelează, dar nici nu te poţi plânge. Ospătarii sunt amabili şi destul de rapizi.

Restaurantul funcţionează pe societatea M&C Building Consult SRL, administrată de Rodica Albu care este şi acţionar împreună cu Georgeta Gitana Manea. Rodica se mai ocupă şi de Extra Event SRL, iar Georgeta de La Belle Michelle SRL, un salon de înfrumuseţare din zona Tomis III.
La Pătrunjelu primeşte patru stele. Aş fi acordat cinci dacă aveau terasa aranjată mai frumos.


 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii