Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ospăţ bio la Curtea Brâncovenească (document)

ro

27 Aug, 2010 01:27 10035 Marime text

cap_3.jpgCurtea Brâncovenească este pe strada Vasile Lupu nr. 43 - 45, în zona Capitol. Este o clădire măricică în care mai funcţionează un hotel, o librărie cu bibliotecă şi ceainărie şi o alimentară bio. Restaurantul este la primul etaj. Este un spaţiu destul de mic, dar aranjat foarte frumos. Culorile sunt alese foarte bine, se îmbină perfect. Este şi o mică terasă, „improvizată" într-un balcon lung şi îngust. Puţin cam înghesuit acel loc, dar atunci când bate puţin vântul, este perfect. Servirea este excelentă. Nu trece un minut de când te-ai aşezat până ajunge ospătăriţa. Meniul este foarte bogat. Poţi alege de la struţ până la căprioară sau multe alte produse ceva mai „normale". Au şi foarte multe băuturi. O mulţime de vinuri şi destule sortimente de bere. Cred că ar mulţumi orice bărbat care merge acolo. Un lucru foarte important este că toată mâncarea este preparată numai din produse naturale, fără fertilizanţi, stimulatori de creştere sau îngrăşăminte.

Curtea_Brancoveneasca_2.jpgAm auzit mulţi oameni spunând că produsele bio nu sunt foarte gustoase, dar acest restaurant demonstrează că se înşeală. Mâncarea este excelentă, porţiile nu sunt foarte mari, dar te saturi, şi preţurile sunt acceptabile. Cu 15 lei primeşti ciorbă, felul doi, desert şi pâine. Cu ceva de băut şi ciubucul, nu depăşeşti 25 de lei. Mi se pare un preţ rezonabil. Nici nu trebuie să aştepţi mult până vine mâncarea. Depăşeşte 15 minute atunci când comanzi ceva mai greu de preparat. Este un restaurant perfect pentru masa de prânz alături de prieteni sau colegi. Este retras, mâncarea este bună, preţurile sunt mici şi toate produsele sunt bio. Cu greu poţi cere mai mult. Localul funcţionează pe societatea Liliput Co SRL, administrată de Marcel Bouroş.

Curtea Brâncovenească este primul restaurant care primeşte cinci stele. Pur şi simplu nu am ce reproşa.

stele_curtea_brancoveneasca.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionutz 11 Dec, 2010 18:57 multi sunt in tara asta care mor de capra vecinului, multi sunt cei care nu stiu sa se inchine la o icoana, multi se dau filozofi,multi nu stiu sa mearga drept pe strada. cu respect pentru saraci amatori(client bio) va saluta, din germania,IONUTZ.
  • ionutz 11 Dec, 2010 18:43 bai mitocane (care te numesti client bio)tare nu mai poti dormi de capra vecinului. tocmai am aterizat din germania si ti-am citit porcaria ta de prolog de roman prost,eu cumpar produse de la magazinu asta, dealtfel unic in romania, unde in alte tari sunt cu sutele,schimbati mentalitatea si doar asa romania va prospera,valabil pentru toti amatori de astfel de proloage.
  • Un Client BIO 03 Sep, 2010 21:53 Intr-adevar, frumoasa cladire, impozanta(D 3 M),lunga,lata, fara spatii de parcare intr-o zona rezidentiala. Dar ,ce conteaza, daca produsele sunt"BIO"???(Alooo! LILIPUT ce-ai comercializat tu din 1994 si pan acu?...Aud?...) poate sa terorizeze o strada intreaga.Ce conteaza ca de pe frumoasa terasa inghesuita in balconas ai o panorama completa asupra casei si curtii vecinului si deasupra balconasului sunt balconasele camerelor de hotel si poti sa nu mai folosesti scrumiera pentru scrum ca n-ai cum sa ratezi de la 1!!!...ce conteaza ca te certi cu toti vecinii stabilimentului ca le blochezi portile si garajele(doar 5 min.) si ei, cu tupeu, vor sa parcheze sau sa intre in curtea proprie . Ce mai conteaza ca sambata (29.08)a fost o nunta ca-n povesti, foarte reusita, cu o sonorizare fantastica de n-a dormit tot cartierul. A fost si Politia(de doua ori) si s-a distrat.... CONCLUZIE.... frumoasa cladire ,pacat de strada pe care a-i ales-o(citeste NENOROCIT-O)! PS...Cum or fi facut domle AUTORIZATIILE.... MARI PISICHERI........ BIO FOREVER