Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panoramic, un restaurant la înălţime

ro

16 Dec, 2011 00:00 8034 Marime text

panoramic1.jpg După scurta noastră vizită prin centrul oraşului, ne întoarcem în Mamaia, la un restaurant de care nu ştie prea multă lume.

Se numeşte Panoramic şi poate fi găsit la etajul şase al hotelului Del Mar, situat la intrare în Mamaia, lângă hotel Dacia. Intraţi în hotel, luaţi liftul până la ultimul etaj şi ajungeţi în locul de care vă povestesc. Prima oară veţi observa priveliştea minunată. Se poate vedea oraşul, staţiunea Mamaia şi marea. În sfârşit dau de un local cu un nume potrivit. Este aranjat destul de frumos şi elegant. Din păcate nu prea vine lume şi o să vi se pară un pic ciudat. Sunt multe locuri în interior şi geamurile mari, astfel încât să vă puteţi bucura de privelişte. Există şi o terasă, pe care o recomand, dar nu în perioada asta pentru că, aşa cum v-aţi dat seama, este frig. Dar puteţi lua masa liniştiţi în interior pentru că nici preţurile nu sunt aşa mari cum s-ar crede la o primă impresie. Cu 30 de lei ai parte de o masă mai mult decât suficientă.

panoramic2.jpg

Pe lângă asta, mâncarea este bună spre foarte bună. Este loc şi de mai bine, dar nu veţi fi dezamăgiţi. Personalul este cam puţin, dar amabil şi primitor. Din păcate, cu toate că este gol, ospătăriţa se mişcă ceva cam greu. Poate o fi la început sau poate ne lasă să ne bucurăm de priveliştea de care am tot amintit.

În orice caz, este un restaurant foarte frumos, pe care îl recomand. Mă întristează doar faptul că nu este ceva mai promovat, astfel încât să fie ceva mai „populat".

Conform Registrului Comerţului, Panoramic funcţionează pe societatea Elegant Impex SRL, administrată de Stere şi Antonel Parteca.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii