Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pizza Evo Cum poţi sta la coadă pentru mâncare veche, chiar dacă eşti singurul client (galerie foto)

ro

22 Jul, 2011 00:00 9885 Marime text
cap_3.jpgNumele de fast food nu are nimic în comun cu acest local, în condiţiile în care trebuie să aştepţi 20 de minute pentru un sandwich cu aromă de vechi, într-o încăpere în care temperatura depăşeşte 30 de grade.

Pizza Evo, situată pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr.104, în zona Dacia, a apărut pe piaţa serviciilor constănţene în urmă cu doi ani, dar nu am fost niciodată tentată să-i trec pragul. Acum înţeleg că am avut o intuiţie fantastică. Încă dinainte să intri în restaurant, deşi acest termen este forţat în contextul dat, ţi se indică, tranşant, prin intermediul unui afiş lipit pe geam, că nu vei fi servit la masă. Prima bilă neagră. Mi-am înghiţit nervii şi am intrat în fast food. Pereţii abundă de imagini cu preparate de tot soiul, dar frigiderele, mesele şi chiar şi cuptorul în care ar fi trebuit să sfârâie puii... sunt goale! restaurant_5.jpgSe presupune că specific localului este mâncarea pe bază de peşte şi fructe de mare, dar mie, personal, mi-a fost teamă să încerc ceva „exotic", ştiut fiind faptul că peştele poate fi extrem de periculos dacă nu este păstrat bine, cu atât mai mult cu cât înăuntru erau, fără exagerare, aproape 40 de grade. Am ales în cele din urmă un sandwich cu pui, pe principiul că este uşor de făcut şi nu va trebui să aştept foarte mult în acel cuptor. Greşit! După cinci minute, timp în care a dispărut tot personalul, am decis să ies pe terasă, unde am aşteptat mai bine 10 minute. Un total fantastic de aproape 20 de minute pentru un banal sandwich de pui, în condiţiile în care eram şi singurul client. Ar trebui, poate, să mă simt onorată de faptul că mâncarea mi-a servit-o însuşi bucătarul, dar asta s-a întâmplat, cel mai probabil, din cauză că toţi ceilalţi angajaţi s-au făcut nevăzuţi, doar ei ştiu pe unde. Sandwichul, care m-a costat 9 lei, avea o chiflă cam tare, o frunză de salată veştejită, câteva felii de castraveţi muraţi cu o culoare extrem de dubioasă şi un şniţel de pui cu gust de vechi. Un preparat pe care nu l-ai putea înghiţi decât dacă îţi este foarte, şi subliniez foarte, foame.

Pizza Evo primeşte o stea, pentru simplul fapt că există.

Pizza Evo funcţionează pe societatea SC Ribes SRL, avându-i ca acţionari şi administratori pe Carmen şi Marian Roşca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raluca 23 Jul, 2011 14:25 Si mie imi place pizza lor.Intotdeauna am fost servita bine,dar ce sa-i faci,parerile si gusturile sunt impartite.
  • irinab 2 23 Jul, 2011 10:50 aveti perfecta dreptate!!!!MANCARE EXECRABILA!!!!!!
  • mihaela 22 Jul, 2011 15:24 Mie imi place pizza lor,comanda acasa.E adevarat ca nu am fost multumita intotdeauna cum le/a iesit,dar la ei am gasit cea mai buna pizza din oras