Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roc-a-Fella Cafe, aceleaşi umbrele ponosite... (galerie foto + document)

ro

04 Jun, 2011 00:00 5773 Marime text

Roc-a-Fella.jpgA trecut aproape un an de la ultima mea vizită la cafeneaua amplasată pe marginea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, în faţa City Park Mall. M-am gândit că, dacă anul trecut cafeneaua nu mi-a făcut o impresie prea bună, poate că în sezonul 2011 administratorii cafenelei vor încerca să îmbunătăţească experienţa clienţilor Roc-a-Fella. La exterior, cafeneaua arată un pic mai bine, spaţiul fiind mai bine delimitat de exterior cu ajutorul unor jardiniere suspendate şi al unor „brăduţi" care, cât de cât, reuşesc să redea impresia unei grădiniţe, la margine de bulevard. În schimb, revăd aceleaşi umbrele de anul trecut, acum mult mai ponosite şi pline de praf. Am intrat în spaţiul cafenelei, pe una din cele 3 căi de acces, şi m-am aşezat la o masă.

03062011486.jpgNu am pretenţia ca cineva să îşi schimbe mobilierul odată pe an, dar ar fi putut cel puţin să spele feţele de perne de la canapele şi de la scaune. Ţinând cont că barul se află la numai câţiva metri de o intersecţie de bulevarde, este normal ca zona să fie de poluată şi plină de praf, lucru care necesită un efort suplimentar în ceea ce priveşte igiena cafenelei. Cu atât mai mult când este vorba despre o cafenea care se vrea a fi de „lux", cel puţin judecând după preţurile practicate. Mi-am comandat un latte macchiato, care aici costă 8,5 lei, mai ieftin cu 50 de bani decât la cafeneaua concurentă, de la celălalt capăt al mall-ului. Preţurile sunt enorme pentru felul în care se prezintă localul. Comenzile sunt onorate relativ rapid, iar produsele arată şi au un gust decent.

Roc-a-Fella Cafe primeşte 2 stele.

Cafeneaua funcţionează pe societatea SC Abi Grup SRL, de care se ocupă Bogdan-Daniel şi Lucia Irinescu. Cafenele Roc-a-Fella mai sunt deschise şi în mall-uri din Iaşi, Bacău, Galaţi şi Bucureşti.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii