Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rock, bere şi preţuri mici În Vamă, stai La Taclale cât vrei (galerie foto)

ro

25 Jul, 2011 22:00 5356 Marime text
restaurant_4.jpgAşa cum îi spune şi numele, barul „În Vamă"-„La Taclale" te trimite imediat cu gândul la faimoasa staţiune din sudul litoralului

Rockerii se vor simţi aici ca acasă, dar nici cei mai puţini pasionaţi de acest gen muzical nu vor fi dezamăgiţi.

Încă dinainte de a păşi pe terasa situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 122, constănţenii pot intui că au ajuns într-un loc cum prea puţine sunt în Constanţa. Barul, devenit, de aproximativ un an, „În Vamă" - „La Taclale", după ce administratorul celui din urmă a renunţat la locaţia din faţa Casei Căsătoriilor, este cunoscut în special în rândul rockerilor, asta şi datorită numelui, ales deloc întâmplător. Rock-ul este singurul gen de muzică pe care îl veţi auzi aici, dar, în funcţie de „şeful de tură" şi de momentul zilei, acordurile pot fi mai blânde sau pot ajunge chiar la un blackmetal pe care nu toţi îl savurează. Localul se întinde pe două etaje, tapiţate cu fotografii ale mai multor personalităţi din lumea muzicală, iar pe timpul verii este amenajată o terasă spaţioasă în curtea clădirii.

Preţuri de Vamă

restaurant_7.jpgBerea, este, bineînţeles, printre cele mai consumate produse pe care le oferă barul. Dacă vine la halbă, este şi mai bine. Mai ales că pentru ea veţi scoate din buzunar doar 4 lei. De altfel, tot meniul surprinde cu preţuri mici. Un Beck's costă 4.5 lei, un Coca Cola la doză este 4 lei, o limonadă - 5 lei, iar cafeaua poate fi servită la ibric sau espresso, pentru 3,5, respectiv 4,5 lei. În fiecare săptămână există şi diferite promoţii la băuturi alcolice sau non-alcoolice, astfel că, dacă mergeţi în Vamă în aceste zile, puteţi lua un pahar de Jagermeister cu doar 7 lei. Băuturile sunt servite de un ospătar care se potriveşte perfect cu decorul: tatuat în proporţie de peste 50 la sută, cu cercei în ureche şi tricou închis la culoare. Să nu vă lăsaţi, însă, înşelat, de aparenţă, pentru că tânărul chelner este extreme de amabil şi prompt în servire.

Istorie plină de taclale

Barul funcţionează pe societatea Canephora Tupaco SRL, avându-i ca asociaţi pe Constantin Tudor şi Attila Ladislau Buda. Până în urmă cu un an, locaţia de strada Mircea cel Bătrân adăpostea doar barul „În Vamă". „La Taclale", care s-a mutat acum sub acelaşi acoperiş, a funcţionat pe strada Mihai Eminescu nr.17 din 2004, dar prima locaţie a fost pe blv. Tomis, în clădirea în care se află şi supermarketul Grand.

Barul „În Vamă" - „La Taclale" primeşte trei stele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 28 Jul, 2011 20:41 Multumim..., cu cateva amendamente la lista de preturi: halba 2,5 lei nu 4 lei, jagermeister 6,5 lei nu 7 lei. Si inca ceva..., fuziunea dintre "In Vama" si "La Taclale" a avut loc acum doi ani. Ciao