Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară O falsă verişoară i-a înşfăcat premiul lui Băsescu la „Zece pentru România"/ Premiul a fost recuperat

ro

17 Dec, 2010 12:05 775 Marime text

O femeie de vârstă mijlocie, care s-a recomandat drept verişoara preşedintelui Traian Băsescu, a ridicat în numele acestuia premiul de la Gala „Zece pentru România", organizată de Realitatea TV.

UPDATE ora 10.00: Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a declarat pentru „Adevărul de Seară Constanţa" că nu a auzit niciodată de Daniela Alexandra Zanfirescu, femeia care a ridicat trofeul în numele lui Traian Băsescu. „Nu ştiu nimic de existenţa ei. Mă surprinde să aud acest lucru", a spus Mircea Băsescu.

Profesoara a stat la înmormântarea Elenei Băsescu chiar lângă crucea defunctei

UPDATE ora 9.00 : Daniela Alexandra Zanfirescu, femeia care pretinde că este rudă cu preşedintele Traian Băsescu, a participat şi la înmormântarea Elenei Băsescu, în luna octombrie, la Cimitirul Central din Constanţa. În fotografiile realizate de „Adevărul de Seară Constanţa" femeia apare în imediata apropiere a familiei prezidenţiale pozând în rudă îndurerată, la slujba de înmormântare de la cimitir. Într-o altă fotografie femeia şterge candela aşezată pe monumentul funerar. „Eu sunt verişoara preşedintelui Băsescu iar ea (n.r. Elena Băsescu) era tuşica mea", le-a spus ea reporterilor.

Daniela Alexandra Zanfirescu a pozat în rudă îndurerată

De altfel femeia a folosit faptul că a fost admisă în cercul familiei, cu ocazia tristului eveniment, pentru a-şi legitima legătura de rudenie cu familia prezidenţială. „Anul trecut domnul Traian Băsescu, verişorul meu de gradul trei, mi-a spus că de ce nu i-am ridicat premiul că nu a fost nimeni să i-l ia. Există caseta cu înregistrarea înmormântării mamei lui, respectiv tuşica mea, unde Traian Băsescu a venit şi a dat mâna cu mine şi a zis că sunt verişoara lui", a spus Daniela Alexandra Zanfirescu reporterilor Realitatea TV.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii