Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Obligate să facă sex pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

12 May, 2011 12:33 1056 Marime text
Şase indivizi, printre care un minor de 15 ani, au fost trimişi în judecată pentru proxenetism, iar două tinere, pentru prostituţie

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, ieri, trimiterea în judecată a lui Tamer Elvis Dumitru, Tenur Ali, Belgin Ali, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism, a lui Ersin Ali, Erdin Rasim, C.F.E., de 15 ani, pentru complicitate la proxenetism, şi a Alinei Şerban şi Florentinei Gheorghe, pentru comiterea infracţiunii de prostituţie.

Procurorii spun că primii şase dintre inculpaţi ar fi înlesnit vreme îndelungată practicarea prostituţiei de către mai multe femei, dintre care una minoră, în zona bulevardului Aurel Vlaicu, în apropierea fostului târg de legume-fructe, din Constanţa. Proxeneţii au câştigat sume imense de bani de pe urma fetelor, iar procurorii au reuşit cu greu să dovedească vinovăţia lor.

Primii cinci inculpaţi se află în arest preventiv, urmând ca ceilalţi să fie cercetaţi în stare de libertate.

Dosarul lor a fost trimis pe rolul Judecătoriei Constanţa, care urmează să stabilească prima înfăţişare. Rămâne astfel de văzut ce pedepse le vor aplica judecătorii constănţeni pentru faptele pentru care au fost deferiţi justiţiei.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii