Castravetele combate aciditatea gastrică
Castravetele combate aciditatea gastrică
14 Apr, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
3241
Marime text
Silica din castravete ajută la întărirea țesuturilor de legătură din jurul mușchilor și articulațiilor. Stimulează digestia și ajută la pierderea în greutate. Poate fi folosit în supe și salate, sau combinat cu iaurt. Castravetele are calorii negative, astfel el devine un bun aliat al curelor de slăbire, informează Agerpres.ro .
Castravetele luptă cu arsurile interne și externe. Sucul de castravete consumat zilnic reduce aciditatea ridicată a stomacului, gastrita sau ulcerul peptic. Și erepsina, o proteină prezentă în castravete ajută în digestie. Este un calmat și în cazul arsurilor solare.
Conține secoisolariciresinol, lariciresinol și pinoresinol, compuși care reduc riscul apariției mai multor tipuri de cancer, inclusiv cel ovarian, la sân sau de prostată.
De asemenea, contribuie la reducerea nivelului de colesterol și, datorită conținutului bogat în fibre, potasiu și magneziu, ajută la reglarea tensiunii arteriale. Pacienții cu probleme de tensiune mare sau mică își pot reduce simptomele mâncând castravete.
Sucul de castravete ajută la vindecarea gingiilor, menținerea sănătății lor și împrospătează respirația. De asemenea, o felie de castravete ținută pe cerul gurii timp de 30 de secunde ucide bacteriile din cavitatea bucală responsabile pentru respirația urât mirositoare.
Siliconul din compoziția castraveților întărește părul și unghiile, oferindu-le în același timp și un aspect mai sănătos. De asemenea, stimulează creșterea podoabei capilare.
Castravetele aduce organismul într-o stare mai alcalină, fapt care înseamnă mai puține boli.
Castravetele luptă cu arsurile interne și externe. Sucul de castravete consumat zilnic reduce aciditatea ridicată a stomacului, gastrita sau ulcerul peptic. Și erepsina, o proteină prezentă în castravete ajută în digestie. Este un calmat și în cazul arsurilor solare.
Conține secoisolariciresinol, lariciresinol și pinoresinol, compuși care reduc riscul apariției mai multor tipuri de cancer, inclusiv cel ovarian, la sân sau de prostată.
De asemenea, contribuie la reducerea nivelului de colesterol și, datorită conținutului bogat în fibre, potasiu și magneziu, ajută la reglarea tensiunii arteriale. Pacienții cu probleme de tensiune mare sau mică își pot reduce simptomele mâncând castravete.
Sucul de castravete ajută la vindecarea gingiilor, menținerea sănătății lor și împrospătează respirația. De asemenea, o felie de castravete ținută pe cerul gurii timp de 30 de secunde ucide bacteriile din cavitatea bucală responsabile pentru respirația urât mirositoare.
Siliconul din compoziția castraveților întărește părul și unghiile, oferindu-le în același timp și un aspect mai sănătos. De asemenea, stimulează creșterea podoabei capilare.
Castravetele aduce organismul într-o stare mai alcalină, fapt care înseamnă mai puține boli.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii