Consumul regulat de grepfrut ajută la scăderea colesterolului și micșorează riscul de boli cardiace
Consumul regulat de grepfrut ajută la scăderea colesterolului și micșorează riscul de boli cardiace
24 Jul, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
1722
Marime text



Grepfrutul protejează inima, prevenind bolile cardiace. Consumul regulat de grepfrut ajută la scăderea colesterolului și micșorează riscul de boli cardiace.
Grepfrutul este un hepatoprotector natural.
El oferă un plus de energie, îndepărtând oboseala.
Este benefic, de asemenea, și în cazul transpirației picioarelor, rănilor, erupțiilor pe piele, zona zoster, eczeme, diferitelor ciuperci ale pielii, coșurilor.
În plus, flavonoidele din grepfrut scad riscul de dezvoltare a bolii Parkinson.
Pentru ca efectul să fie cel dorit se recomandă consumarea fructului proaspăt sau a sucului obținut în casă.
Grepfrutul este foarte popular datorită efectelor sale miraculoase în curele de slăbire, mai ales pentru că are doar 25 de calorii (la suta de grame). Este recomandat a se consuma în acest caz înainte de masă. El are proprietăți chimice care reduc nivelul de insulină, conducând asftel la scăderea în greutate.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii