Frunzele de nuc au proprietăți antibiotice, antiinfecțioase
Frunzele de nuc au proprietăți antibiotice, antiinfecțioase
30 May, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
1660
Marime text
Nucile sunt bogate în fibre și conțin vitamine, precum: vitamina A, vitamine din complexul B (B2, B6, B12), acid folic; vitamina D vegetală, magneziu și antioxidanți precum vitamina E. Conțin și cantități mari de acizi grași monosaturați și acizi grași esențiali de omega 3, precum și melatonină, un hormon natural. Nucile sunt unele dintre cele mai sănătoase fructe oleaginoase din lume. Nutriționiștii și medicii recomandă consumul de nuci, fie ca gustare între mesele principale, fie ca ingredient în diferite preparate culinare.
Frunzele de nuc au proprietăți antibiotice, antiinfecțioase, depurative, digestive, stimulente ale circulației, stimulente ale respirației, stimulente generale și sudorifice. Cojile de nuci verzi au proprietăți aperitive și tonice generale, în timp de uleiul de nuci este un foarte bun vermifug și tenifug.
În fiecare toamnă, medicina naturistă recomandă o cură de nuci ca adjuvant în tulburările de stomac și intestine: ulcere, dispepsii, iritații, diaree, constipație. Persoanele care includ zilnic în dietă nucile, alunele sau migdalele au un risc mai mic de a suferi de boli cardiovasculare, de diabet și de cancer, arată un nou studiu.
Frunzele de nuc au proprietăți antibiotice, antiinfecțioase, depurative, digestive, stimulente ale circulației, stimulente ale respirației, stimulente generale și sudorifice. Cojile de nuci verzi au proprietăți aperitive și tonice generale, în timp de uleiul de nuci este un foarte bun vermifug și tenifug.
În fiecare toamnă, medicina naturistă recomandă o cură de nuci ca adjuvant în tulburările de stomac și intestine: ulcere, dispepsii, iritații, diaree, constipație. Persoanele care includ zilnic în dietă nucile, alunele sau migdalele au un risc mai mic de a suferi de boli cardiovasculare, de diabet și de cancer, arată un nou studiu.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii