Piersicile contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire
Piersicile contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire
17 Jul, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
1469
Marime text
Piersicile aduc nenumarate beneficii pentru sănătate, fiind considerate "fructele longevității". Piersicile sunt pline de nutrienti și antioxidanți care ajută în sarcină, în lupta contra obezității, a cancerului sau a răcelilor și infecțiilor.
Piersicile conțin mai multe vitamine printre care vitaminele A, C, E si K și alte 6 tipuri de vitamină B (tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacin, acid pantotenic, acid folic). Totodată, aceste fructe au în compoziția lor fibre și carbohidrati, o piersica mare conținând 17 g de carbohidrați din care 3 g provin din fibre. Fibrele ajută la prevenirea la tratarea constipației, la menținerea în cote normale a colesterolului la prevenirea apariției cancerului de colon și a altor afecțiuni la nivelul colonului.
Piersicile pot contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea instalarii bolilor cronice.
Piersicile conțin mai multe vitamine printre care vitaminele A, C, E si K și alte 6 tipuri de vitamină B (tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacin, acid pantotenic, acid folic). Totodată, aceste fructe au în compoziția lor fibre și carbohidrati, o piersica mare conținând 17 g de carbohidrați din care 3 g provin din fibre. Fibrele ajută la prevenirea la tratarea constipației, la menținerea în cote normale a colesterolului la prevenirea apariției cancerului de colon și a altor afecțiuni la nivelul colonului.
Piersicile pot contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea instalarii bolilor cronice.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii