Piersicile contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire
Piersicile contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire
17 Jul, 2018 00:00
ZIUA de Constanta
1493
Marime text



Piersicile conțin mai multe vitamine printre care vitaminele A, C, E si K și alte 6 tipuri de vitamină B (tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacin, acid pantotenic, acid folic). Totodată, aceste fructe au în compoziția lor fibre și carbohidrati, o piersica mare conținând 17 g de carbohidrați din care 3 g provin din fibre. Fibrele ajută la prevenirea la tratarea constipației, la menținerea în cote normale a colesterolului la prevenirea apariției cancerului de colon și a altor afecțiuni la nivelul colonului.
Piersicile pot contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea instalarii bolilor cronice.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii