Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceriştii sud-africani, în vizită la CCINA (galerie foto)

ro

30 Sep, 2010 00:00 1799 Marime text
ccina.jpg Reprezentanţii Agenţiei de Investiţii şi Comerţ din KwaZulu-Natal, Republica Africa de Sud, s-au întâlnit ieri, la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, cu agenţi economici locali.

Delegaţia sud-africană a fost primită de Mihai Daraban, preşedintele CCINA, şi de Ion Danuţ Jugănaru, director general al instituţiei.

După o scurta prezentare a judeţului Constanţa, din punct de vedere economic şi al posibilităţilor de investiţie pe plan local, Daraban a recomandat agenţilor economici constănţeni prezenţi la acest eveniment să se orienteze şi spre alte pieţe, situate în afara Uniunii Europene. Lester Bouah, director general - Promovarea investiţiilor la Agenţia de Investiţii şi Comerţ KwaZulu-Natal i-a mulţumit lui Mihai Daraban pentru primire şi a prezentat zona din care provine, cu oportunităţile pe care aceasta le oferă. S-a referit în special la traficul de mărfuri din Porturile Durban şi Port Richards Bay, precum şi la principalele sectoare aflate în ascensiune în economia Republicii Africa de Sud: petrochimie, automobile, mobilă, turism, industrie alimentară, farmacie, mase plastice, textile şi încălţăminte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii