Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonio Ichim a plecat dintre noi...

ro

22 Dec, 2009 02:21 2492 Marime text
Pe 25 ianuarie urmau să înceapă, la Viena, alte investigaţii şi tratamente, însă duminică seara a pierdut lupta cu viaţa.

Locotenentul comandor Antonio Ichim din Mangalia, tatăl a doi copii, diagnosticat în luna iulie cu mielom multiplu, iar apoi cu leucemie, s-a ridicat la ceruri. Aproximativ 100.000 de euro ar fi fost preţul vieţii sale, la un spital din Viena, însă timpul nu a vrut să-i mai dea o şansă, chiar dacă avea doar 38 de ani.

„Am doi băieţi, Bogdan şi Cristian, de care sunt tare mândru, dar mi-e teamă că nu o să mai apuc să-i văd mari. (...) Vreau să lupt pentru a învinge boala, de dragul copiilor mei", spunea Antonio. Dumnezeu însă, l-a vrut la El, mai devreme chiar decât credeau şi medicii...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • daniela 31 Oct, 2010 23:32 l-am cunoscut pe TONI,un baiat,un tata,un sot exemplar.Lia trebui sa fii tare ai facut tot ce era omeneste posibil sa-l salvezi,din pacate boala a fost mai puternica decat puterea lui de a lupta si a luptat saracutul numai sa-si vada copilasii crescand.Nu am cuvinte de incurajare in fata durerii voastre...
  • C.D. 24 Dec, 2009 20:54 Dumnezeu sa-l odihneasca,sa-i fie tarana usoara dar se vede treaba ca inca o data banii au ultimul cuvant.Poate daca ar fi avut banii necesari mai exista o sansa.Condoleante familiei indurerate.