Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM lupta pentru un aer curat

ro

23 Feb, 2010 04:17 1022 Marime text
Ieri, a avut loc prima şedinţă a Comisiei Tehnice constituite în vederea elaborării Programului Integrat de Gestionare a Calităţii Aerului, organizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Programul Integrat de Gestionare a Calităţii Aerului se iniţiază şi se elaborează pe o perioadă de maximum cinci ani, în situaţia în care se constată depăşiri la doi sau mai mulţi poluanţi la staţiile de monitorizare a calităţii aerului din judeţul Constanţa.

Comisia Tehnica este formată din reprezentanţi ai instituţiilor locale, judeţene şi ai agenţilor economici ce desfăşoară activităţi cu impact major asupra aerului.

În cadrul şedinţei s-a stabilit ca, în termen de două săptămâni, membrii Comisiei Tehnice să înainteze la APM Constanţa propuneri de măsuri cu scopul de reducere a nivelului poluanţilor. Potrivit directorului coordonator al APM Constanţa, Senol Zevri, în termen de trei săptămâni va avea loc cea de-a doua şedinţă de lucru, în care se vor analiza măsurile propuse de diminuare a valorilor limită.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii