Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentie la declararea taxei de liniste!

ro

16 Feb, 2010 04:30 1928 Marime text
Până pe 1 martie, persoanele fizice şi juridice autorizate din Constanţa trebuie să-şi depună declaraţia anuală în vederea stabilirii taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice.

Potrivit reprezentanţilor Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local, sunt exceptate de la obligaţia depunerii declaraţiei anuale şi plata taxei contribuabilii care au în administrare complexe hoteliere. Acestea datorează taxa doar pentru suprafeţele destinate activităţilor de alimentaţie publică şi pentru spaţiile comerciale.

La declaraţia de impunere trebuie să se anexeze şi certificatul de înregistrare la Camera de Comerţ, actul de proprietate sau de deţinere şi schiţa activului vizată de o persoană autorizată. Totuşi, cei care în 2009 au depus întreaga documentaţie la Serviciul Persoane Juridice şi nu au efectuat modificări de natură să conducă la schimbarea cuantumului taxei, vor completa şi depune doar declaraţia de impunere.

Nu numai la ghişee se poate însă depune declaraţia de impunere şi documentele doveditoare, ci şi prin poştă, la adresa instituţiei, până pe 1 martie, inclusiv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii