Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizatii pe banda (video)

ro

26 Jan, 2011 02:39 2381 Marime text
Protest_Locatari1.jpgSingura noastră speranţă este intervenţia prefectului Claudiu Iorga Palaz, spun într-un glas locatarii blocurilor din zona falezei. Oamenii trăiesc zilnic cu frica-n sân pentru că imobilele sunt afectate de surparea terenului, iar până la buza prăpastiei mai sunt doar 50 de metri. Culmea însă, exact pe acest teren un investitor vrea să ridice o construcţie de şapte etaje, bineinţeles cu girul Primăriei Constanţa. Noua cladire, pentru care Primăria Constanta a dat autorizaţie, va fi ridicata la intersectia Bulevardului Ferdinand cu strada Mircea cel Batran , chiar pe faleza afectată deja de eroziunea costieră. Acesta este şi motivul pentru care oamenii sunt revoltati . Oamenii spun că au încercat să stea de vorbă cu investitorul care se ocupă de noua construcţie. Acesta însă le-a răspuns sec că are aviz pentru lucrări chiar de la primarul Radu Mazare, de aceea nu stă să dea explicaţii. De frică să nu rămână fără case, locuitorii din zona falezei au apelat la mai toate instituţiile abilitate, însă nimeni nu le-a sărit în ajutor. Işi mai pun speranţe doar în prefectul judetului Claudiu Iorga Palaz.

Cu toate ca pereţii blocurilor din zona falezei sunt plini de fisuri, iar structura apartamentelor este afectată de surparea terenului, exact pe marginea prăpastiei a mai apărut un şantier. Este vorba de o construcţie pe 50 de metri, pentru care proprietarul spune că are aviz de la Primăria Constanţa.

Oamenii spun ca in proiectul de constructie a blocurilor realizat in anul 1985 este scris clar ca zona este una foarte sensibila si ca nu este acceptata nici macar realizarea parcarilor pentru autoturisme. Acestia au aflat însă că noul proprietar al terenului vrea sa ridice pe marginea falezei o constructie de sapte etaje.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PSD Sucks 26 Jan, 2011 00:40 Votati-l pe golanul de Mazare pe viata si o sa va fure si zaharul din ceai :)))))))