Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătrână violată (video)

ro

11 Jan, 2011 00:00 3229 Marime text
Baba_Violata_2.jpgA violat o bătrână paralizată pentru că nu a găsit-o pe fiica acesteia. Este isprava unui tânăr din satul constănţean Casicea, despre care vecinii spun că le face tuturor probleme. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi va fi cercetetat pentru viol şi violare de domiciliu. Tânărul, vecin cu victima sa a mers în toiul nopţii să o caute pe fiica acesteia.

Deşi cei doi au familii ,acest lucru nu i-a împiedicat să se implice într-o relaţie amoroasă. Problema a apărut când bărbatul a greşit casa. În loc să intre în imobilul în care se afla tânăra a intrat în cel de-al doilea corp de casă, peste părinţii fetei. Pentru că bătrânul s-a speriat şi a încercat să-l scoată din încăpere, acesta a reacţionat violent. l-a împins pe bărbatul de 70 de ani şi s-a năpustit asupra femeii paralizate. Sub ochii bătrânului, tânărul a violat-o pe femeia imobilizată la pat. Oamenilor le este teamă să vorbească despre tânărul de 25 de ani, pentru că spun ei este o fire violentă. Mama tânărului îi sare acestuia în apărare şi spune că nu a omorât pe nimeni, dând drept exemplu cazul dublului asasinat de la Cernavodă.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.In momentul când jurnaliştii au ajuns la postul de poliţie pentru a-l filma pe agresor ,oamenii legii l-au întrebat sec pe acesta dacă vrea să fie intervievat.Suspectul nici nu a apucat sa raspunda clar , că politistii au considerat de cuviinţă să.i dea afară pe jurnalisti din încăperea în care se afla acesta. Pentru faptele sale tânărul riscă să stea mulţi ani în spatele gratiilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 11 Jan, 2011 18:00 L-am vazut astazi la judecatoria din Mangalia,avea catuse ,sper sa fie pedepsit si sa stea multi ani dupa gratii,nenorocit