Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bolnavi de gripa noua, internati la Spitalul Judetean

ro

23 Dec, 2009 02:23 896 Marime text
Ieri, Constanţa nu s-a mai numărat pe lista judeţelor cu noi cazuri de gripă A/H1N1, însă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sunt internaţi trei pacienţi, unul deja confirmat, iar ceilalţi doi, cu simptome specifice.

Pacienta deja confirmată cu gripă nouă are 29 de ani, iar potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU, dr. Florian Stoian, starea sa generală este mediocră. Tânăra a fost transferată de la Spitalul de Boli Infecţioase în urmă cu aproximativ 48 de ore. În plus, la Reanimare este internat şi un bărbat de 34 de ani, de asemenea foarte grav bolnav, intubat, care prezintă simptome ale gripei noi. Acestuia i-au fost recoltate probe însă rezultatul care să confirme sau să infirme prezenţa virusului încă nu sunt gata.

Dr. Stoian a mai precizat că există şi un tânăr de 26 de ani care s-a prezentat la SCJU în urmă cu mai bine de 48 de ore, diagnosticat cu bronhopneumonie. Şi în acest caz este posibil ca pacientul să fi contactat virusul, însă momentan acest lucru nu s-a confirmat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii