Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bolnavii dializati din judet au ajuns in Constanta

ro

19 Dec, 2009 03:05 1031 Marime text

Cele aproximativ 60 de persoane sunt găzduite de Liceul cu Program Sportiv, centrul privat de dializă Fresenius şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Din cauza atenţionării cod galben de ninsoare şi viscol, Ministerul Sănătăţii a dispus ca joi seara, toţi pacienţii care necesită dializă şi care sunt în localităţi cu risc de a fi izolate sau greu accesibile, să fie transportate în reşedinţa de judeţ.

Astfel, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a coordonat, joi seara, evacuarea a aproximativ 60 de persoane, acţiune care s-a dovedit necesară, având în vedere că ieri, pe drumurile din judeţ s-a circulat greu din cauza zăpezii.

Bolnavii, mulţi dintre ei din Eforie, Agigea, Tuzla, Ovidiu însă şi din alte localităţi din judeţ vor rămâne în Constanţa şi după încetarea alertei de cod galben, dacă drumurile rămân impracticabile şi nu pot fi transportaţi în siguranţă.

Odată cu bolnavii dializaţi din judeţul nostru au fost transportaţi spre centrele medicale şi cei din judeţele Ilfov, Prahova, Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea, Vaslui, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii