Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR vrea să le vină de hac hoţilor de instalaţii de la căile ferate Aproape un miliard de lei vechi pentru paza a trei obiective ale Sucursalei RCF Constanţa

ro

06 Jun, 2011 01:12 2451 Marime text
licitatie_paza_CFR_cai_ferate.jpgCompania Naţională de Căi Ferate CFR - SA Constanţa scoate la licitaţie, contra sumei de 734.306 lei fără TVA, serviciul de pază specializată la obiective aflate pe raza Sucursalei RCF Constanţa, la trei sedii principale: sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa, clădire staţie CF şi grupa de aşteptare Valu lui Traian, District 1.

Autoritatea contractantă solicită pentru sediul din Constanţa ca un post de pază să fie permanent (24 ore din 24 ore), pentru clădire staţie CF Constanţa - Gară CFR Constanta este nevoie de un post permanent (24 ore/24 ore) şi două posturi permanente suplimentare (24 ore/24 ore) în lunile de sezon (mai - septembrie, respectiv de decembrie), iar în grupa de aşteptare Valu lui Traian - două posturi mobile de pază înarmată pentru patrulare, 24 ore/24 ore. Agenţii economici sunt aşteptaţi să-şi depună ofertele pentru acest contract până pe 15 iunie, ora 10.00, deschiderea ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 11.00. Una dintre etapele licitaţiei este cea electronică şi va avea o singură rundă, care va dura 24 de ore. Cuantumul garanţiei de participare este de 9.100 de lei.

Acordul cadru se poate încheia cu maxim cinci agenţi economici, contractul urmând a se desfăşura pe o perioadă de doi ani sub forma contractelor subsecvente, primul având o durata de 12 luni, în funcţie de necesităţi şi de posibilitatea de finanţare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii