Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciocnirea mastodonţilor (video)

ro

03 Mar, 2011 02:51 1828 Marime text

ACCIDENT_CU_MORTI_1.jpgDouă persoane au murit şi alte 7 au fost rănite după ce au fost implicate într-unul din cele mai grave accidente de circulaţie petrecute în judeţul Constanţa în acest an. Un autobuz a lovit o camionetă care circula în faţa sa şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul. Opt ambulante, echipaje de descarcerare ale pompierilor si politisti de la rutiera s-au mobilizat imediat la fata locului. Traficul a fost îngreunat pe Bulevardul Aurel Vlaicu mai bine de 2 ore.

Accidentul s-a petrecut pe un tronson de drum extrem de aglomerat din zona industriala a orasului. O camioneta incarcata cu lemne a vrut sa vireze la dreapta in curtea unei firme, moment in care un autobuz plin cu peste 40 de muncitori a izbit-o din spate, a intrat pe contrasens si a lovit frontal o furgoneta plina cu tevi metalice. Aceasta din urmă circula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic incat masinile s-au facut praf, iar bucăţi din ele au ajuns imprastiate pe carosabil. La o prima estimare, bilantul era deja pesimist. Insa vestile rele nu s-au oprit aici. Pasagerul din furgoneta a fost scos de echipele de descacerare inca in viata, dar a murit la spital. Alte 7-8 persoane din autobuz s-au ales cu multiple traumatisme. Nu mai putin de opt ambulante au intervenit pentru a acorda ajutor ranitilor, pe care i-au transportat apoi la unitatea medicală. Pompierii de la ISU Dobrogea au actionat contracronometru pentru scoaterea celorlalti raniti din masinile implicate in accident. Politia rutiera a blocat circulatia pe soseua de centura a orasului pentru mai bine de doua ore. Inspectorii de la ARR vor verifica starea tehinca a masinilor implicate in accident si daca aveau avizele necesare pentru a circula pe drumurile publice, mai ales ca furgoneta era înmatriculată în Bulgaria.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii