Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clipe de groază (video)

ro

11 May, 2011 02:28 2615 Marime text
TARHARIT_URLUIA2.jpg

Caz şocant în localitatea constănţeană, Urluia. Un bătrân a fost bătut cu bestialitate şi tâlhărit de mai mulţi indivizi. Hoţii au reuşit să fure nu mai puţin de opt mii de lei. Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe suspecţi, care vor fi cercetaţi pentru tâlhărie şi vătămare corporală. Poliţiştii spun că hoţii au forţat gratiile de la geam şi au pătruns în interior.

Octogenarul a trăit clipe de coşmar. Veteran de război, lipsit de vedere, bătrânul nu a putut să le ţină piept agresorilor care l-au lovit fără milă cu pumnii şi picioarele şi l-au ameninţat cu un cuţit.

După ce l-au lovit minute în şir, bătrânul a cedat şi le-a spus agresorilor unde sunt banii, numai să-l lase în viaţă. Un vecin i-a auzit ţipetele, însă până să ajungă, hoţii dispăruseră. Sătenii se gândesc acum că oricare dintre ei ar putea să cadă victime agresorilor. Misiunea oamenilor legii este grea. Atacatorii nu au lăsat amprente, iar feţele lor nu au fost văzute, pentru că bătrânul este orb. Dacă vor fi găsiţi, agresorii riscă să stea după gratii până la 18 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii