Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Isis a oferit mici surprize copiilor din doua centre de plasament (galerie foto)

ro

23 Jun, 2010 03:51 2156 Marime text
image_143.jpgÎn luna copiilor, campania „Donator de zâmbete" a oferit multe surprize copiilor proveniţi din centre de plasament şi din familii defavorizate: jocuri în aer liber, plimbări şi distracţii pe plajă, vizite la circ. Deoarece luna copiilor încă nu s-a încheiat, Clubul Isis Medical Center a oferit în cursul zilei de ieri o nouă surpriză pentru copiii din centrul de plasament „Micul Rotterdam" din Constanţa şi din Centrul de Zi din Agigea.

Astfel, Atelierul de Ciocolată Silvian s-a umplut în câteva minute cu 30 de micuţi cu vârste cuprinse între doi şi şase ani care s-au bucurat de multe dulciuri. Aceştia s-au pictat pe faţă cu ciocolată, au modelat cu ciocolată fel de fel de figurine care mai de care mai interesante şi au dansat tot timpul petrecerii.

„Este foarte frumos aici. Niciodată nu am mâncat atâta ciocolată. Îmi place aici", ne-a spus Alexandra, de cinci ani, care avea mustăţi de şoricel pictate pe faţă.

La sfârşit, cei mici au primit diplome de participare şi au degustat prăjiturile pe care le-au modelat. „Cu această ocazie, am dorit să acordăm acestor copii minunaţi ocazia de a lua parte la ceva unic, special, o experienţă cu care rareori se vor întâlni în viaţă", ne-a declarat Sorina Voicu, assistant manager Isis Medical Center.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii