Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea sindicatului salariatilor din Primaria Cernavoda, contestata in instanta

ro

09 Sep, 2008 00:00 1323 Marime text

Marin Cadiu, fostul vicepresedinte al sindicatului personalului salariat si al serviciilor publice din Primaria Cernavoda, a contestat in instanta noile organe de conducere ale sindicatului.

Dan Petre, noul presedinte al sindicatului, nu avea cunostinta de dosarul inregistrat la Judecatoria Medgidia, pe data de 5 septembrie, cu numarul 4018/258/2008, avand ca obiect anularea hotararii Adunarii Generale, intrunita pe data de 13 august. Presedintele si secretarul sindicatului respectiv, Silvica Buiculescu si Mihaela Dana Pamfilov, au decis sa isi dea demisia, iar cel care a avut calitatea de vicepresedinte a fost destituit, se pare, prin votul unanim al membrilor de sindicat prezenti la sedinta ce a avut loc la jumatatea lunii august.

Sindicat implicat in politica?

Scopul reuniunii membrilor de sindicat in sedinta extraordinara din 13 august a fost alegerea unui nou birou executiv si adoptarea a doua articole prin care se acorda facilitati angajatilor primariei, respectiv atribuirea sumei de 1.500 de lei in cazul decesului acestuia si 750 de lei la decesul unui membru de familie. Presedintele sindicatului, Dan Petre, spune ca, in cadrul intrunirii, a existat un conflict, fostul vicepresedinte a fost luat la intrebari, iar apoi a parasit sala. Marin Cadiu spune ca initiativa convocarii Adunarii Generale de luna trecuta este de culoare politica. Acestuia i se pare incorecta decizia de inlocuire a sa din functia de vicepresedinte deoarece era inca in functie si considera ca trebuia efectuata doar completarea biroului executiv, prin alegerea presedintelui si a secretarului.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii