Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța, câștigătoare la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

ro

23 Mar, 2022 15:05 2074 Marime text
Dorina Costea, câștigătoarea din Constanța
  • „Această nominalizare mă responsabilizează pentru a-mi îmbunătăți în permanență activitatea, astfel încât să pot oferi servicii de calitate persoanelor vulnerabile aflate în dificultate“, a declarat Dorina Costea, câștigătoarea de la malul Mării Negre.

Dorina Costea, asistent social principal în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială din Constanța, Centrul pentru persoane fără adăpost „Sfânta Filofteia“, a reprezentat județul Constanța pentru premiul „Asistenți sociali ai perioadei 2020 - 2021“, acordat în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.
 
Membru al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, filiala Constanța, aceasta s-a remarcat de-a lungul timpului prin dăruire, implicare și empatie față de semeni, trăsături esențiale în profesia de asistent social, potrivit reprezentanților DGAS Constanța.
 
„Am fost nominalizată la propunerea colegilor mei din cadrul Sucursalei Teritoriale CNASR Constanța, deoarece am lucrat și lucrez cu o categorie vastă de persoane din comunitate, respectiv persoane vârstnice, persoane fără adăpost, familii aflate la risc de excluziune socială, nominalizare care mă onorează și în același timp îmi oferă posibilitatea de a pune în valoare activitatea desfășurată pe parcursul a 21 de ani de experiență în asistență socială. Această nominalizare mă responsabilizează pentru a-mi îmbunătăți în permanență activitatea, astfel încât să pot oferi servicii de calitate persoanelor vulnerabile aflate în dificultate“, a declarat Dorina Costea, câștigătoarea de la malul Mării Negre.
 
Ediția din acest an a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, cea de-a opta ediție, a adus în lumina reflectoarelor asistenții sociali și personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin lucrul cu comunitățile și beneficiarii în perioada pandemică 2020-2021.
 
Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenții sociali o perioadă plină de provocări, iar această perioadă a demonstrat cât de importantă este această profesie și munca asistenților sociali. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situații deosebite, au arătat reprezentanții DGAS Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii