Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costinestiul va fi racordat la reteaua de gaze

ro

02 Oct, 2009 03:19 4222 Marime text

conducte-gaze.jpgDupă ce au încheiat o vară foarte profitabilă din punct de vedere al încasărilor, reprezentanţii Primăriei Costineşti se preocupă, în această perioadă, pentru pregătirea corespunzătoare a extrasezonului. Astfel, în aceste zile se fac demersuri la Prefectura Constanţa, în vederea racordării localităţii la conducta de gaze de la Negru Vodă. „Sperăm ca acest proiect de care avem nevoie să se concretizeze într-un timp cât mai scurt. Tocmai de aceea, urmăm toate etapele necesare, ne deplasăm la Prefectură ori de câte ori este necesar, astfel ca lucrurile să se pună în mişcare rapid", ne-a declarat viceprimarul din Costineşti, Marin Băduică.

Paralel, se execută lucrări de alimentare cu energie electrică de joasă tensiune în cartierul de tineri căsătoriţi, unde există 60 loturi de casă. De asemenea, se fac lucrări de canalizare în mai multe zone ale staţiunii, precum şi în satul Schitu. În ceea ce priveşte amplul proiect de reabilitare a falezei, lucrările s-au finalizat în zona de nord, urmând ca în perioada imediat următoare să fie continuate în apropiere de Tuzla.

Recent, s-a realizat documentaţia necesară depunerii unui proiect în valoare de 2,4 milioane de euro, cu ajutorul cărora vor fi pietruite şi asfaltate drumurile din cartierele de nord şi de sud ale localităţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii