Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost posibil accidentul de muncă din Portul Midia

ro

22 Mar, 2014 00:00 2668 Marime text
Un sudor de 43 de ani, angajat la societatea Romhellas Steel SRL, a ajuns ieri pe patul de spital cu politraumatisme după ce a fost accidentat la locul de muncă, în Portul Midia. Victima se numeşte Daniel Irimia şi a fost prins de tamburul unei macarale.

„În timp ce lucrătorul efectua operaţia de sudare în vecinătatea unei macarale, a fost împins şi presat de tamburul acesteia, suferind traumatisme toracice. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie stabilită de SC Romhellas Steel SRL, în conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 - Legea securităţii şi sănătăţii în muncă, urmând ca dosarul de cercetare întocmit să fie verificat şi avizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa”, a declarat Marian Becheanu, inspector-şef adjunct la ITM Constanţa. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a transportat victima la spital.
 
ROMHELLAS STEEL SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în Năvodari, Portul Midia. Capitalul social subscris este de 200 de lei, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Activitatea principală, conform codificării CAEN este „construcţia de nave şi structuri plutitoare”. Asociat unic al societăţii este Stela Sana, născută în anul 1963, în satul Jurilovca, judeţul Tulcea. Administratorul societăţii este Florinel Ciocan, născut în anul 1967, în Bacău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii