Cum se sărbătoreşte Bunavestire Meniu cu delicatese din peşte pentru pacienţii Spitalului (galerie foto)
Cum se sărbătoreşte Bunavestire: Meniu cu delicatese din peşte pentru pacienţii Spitalului (galerie foto)Chiar dacă sunt internaţi în spital pentru tratarea diferitelor afecţiuni, toţi pacienţii s-au bucurat ieri de un meniu special format din preparate din peşte şi nu numai. Din meniul special pe care bucătăresele l-au pregătit pentru pacienţi au făcut parte borşul de crap, macroul la tavă cu mujdei şi mămăligă, dar şi cel cu cartofi natur pentru cei care ţin regim, precum şi pangasius pentru copii şi peşte în sos marinat. La desert s-a servit plăcintă cu mere şi plăcintă cu brânză şi ciocolată de casă. De asemenea, pentru cei care ţin regim şi nu au voie să mănânce peşte, s-a pregătit ciorbă de pasăre. În cadrul unei slujbe scurte, preotul Tucă a sfinţit bucatele, care mai apoi au fost împărţite pacienţilor. De altfel, conducerea societăţii care se ocupă de pregătirea hranei pacienţilor SCJU de mai bine de un an, a făcut o tradiţie din a onora creştineşte fiecare sărbătoare mare din calendarul ortodox, pregătind mese bogate şi specifice fiecărei sărbători. Mai mult, la fiecare astfel de sărbătoare, conducerea societăţii oferă dulciurile şi fructele gratuit pacienţilor, aceste produse nefiind incluse în preţul total al raţiei zilnice a fiecărui pacient.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp