Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decada baleneară (video)

ro

11 Jan, 2011 00:00 1535 Marime text
Turism_Balnear_2.jpgHotelierii au lansat pe piaţă o nouă ofertă ce vizează turismul balnear. Cei interesaţi au la dispoziţie: O săptămâna de refacere în staţiunile Balneare şi Decada balneară. Tarifele la aceste pachete variaza între 270 şi 750 de lei pentru o perioada cuprinsă între 6 şi 9 zile la hoteluri de 2 şi 3 stele.

O săptămâna de refacere în staţiunile Balneare şi Decada balneară sunt două programe desfăşurate de către organizaţia patronală din turism încă din anul 2008. Oferta este o alternativă pentru cei care nu beneficiaza de biletele de tratament prin casele de aigurări de sănătate. Tarifele practicate de hotelieri în cadrul programelor "O săptămâna de refacere în staţiunile Balneare" şi "Decada balneară" sunt cuprinse între 250 de lei şi 750 de lei în funcţie de numărul de nopţi. În toate aceste pachete sunt incluse şi şedinţele de tratament dar şi masa.
Perioada de desfăşurare a acestor programe este între 20 ianuarie şi 15 mai. Biletele pot fi achiziţionate de către doritori prin agenţiile de turism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii